Cristiano Ronaldo.Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
14. aprill 2021, 14:37

Juventuse endine staar kritiseeris Ronaldot: ta peaks klubist lahkuma

Aastatel 1985-89 Torino Juventuses mänginud Massimo Mauro sõnul tuleks klubil vabaneda Cristiano Ronaldost, kes tema hinnangul ei hooli piisavalt meeskonna käekäigust.

Poolkaitsjana tegutsenud itaallase arvates oleks nii mängijale kui ka tiimile parim, kui nad lõpetaksid koostöö.

"Ronaldo pole üheski meeskonnas, kus ta mänginud on, liider olnud. Ja temast ei saa kunagi liidrit. Tema isiklik statistika on talle olulisem kui tiimi edu. Cristiano ei vea oma tiimikaaslasi enda järel, ta tahab alati, et nad talle söödaksid, et ta väravaid lüüa saaks. Ta on individuaalselt suurepärane, kuid mitte meeskonnamängijana. Kui vaadata Juventuse tulemusi, siis neil pole koos temaga läinud paremini kui varem. Meistrite liigas on neil läinud isegi kehvemini. Seetõttu tuleks neil koostöö lõpetada," vahendas Mauro sõnu portaal Kickoff.

Ronaldo leping Juventusega saab läbi järgmisel suvel. Mitmed klubid on tema vastu huvi tundnud, nende seas ka endised tööandjad Manchester United ja Madridi Real. 

Viis maailma parimale jalgpallurile mõeldud Ballon d'Or'i võitnud portugallane liitus 36kordse Itaalia meistriklubiga 2018. aasta suvel. Selle aja jooksul on ta võitnud kaks meistriliigat ja kaks superkarikat. Tänavu ilmselt liigatiitlit kaitsta ei õnnestu, kuid 19. mail mängitaks Itaalia karikasarja finaalis. 

36aastane Ronaldo on oma klubis veedetud aja jooksul olnud ülekaalukalt Juventuse resultatiivseim mängija – 126 matšiga on ta löönud 97 väravat.