Foto: Erki Pärnaku
Sisuturundus
15. aprill 2021, 17:44

KATSE | Proovime Lõuna-Korea kosmeetika parimaid palasid!

Lõunakorealannad on teada-tuntud oma kauni ja noorusliku välimuse poolest. See ei ole jäänud märkamata ka ülejäänud maailmal, mistõttu on Lõuna-Korea kosmeetika vastu ühe enam huvi tundma hakatud.

Üks populaarseid Lõuna-Korea brände on The Skin House, mille kosmeetika baseerub kolme aastakümne pikkustel teadusuuringutel. Kõik tooted sisaldavad ainult kõige puhtamat ja kvaliteetsemat toorainet ning kasutusel on  erinevad looduslikud ravimtaimed, marjade ekstraktid, hüaluroonhape, kollageen, teolimа, aaloe. 

Kuidas The Skin House'i tooted aga toimivad? Proovisime ise!

Niisutav meigieemaldusõli

Tegemist on imehea vahendiga, millega meik eemaldada. Kui tavaline meigieemaldaja jätab enamasti nahale jäägid, siis see kaotab needki. 

Õli muutub veega kokku puutudes piimjaks vedelikuks ning ei jäta seega nahka õliseks. See annab värskust ning nägu on pärast protseduuri meeldivalt pehme. Nahk ei kisu ning silmad ei kipita.

Kindlasti on see ideaalne kaaslane igapäevaseks hoolduseks.

Silmapadjakesed

Ma olen napilt 30 täis, kuid mul on aastaid olnud sama probleem: hommikul ärgates on silmaalused paistes nagu oleksin pool ööd üleval olnud või veel hullem, tipsutanud. Kuna ka minu ema on pikalt sama probleemiga hädas olnud, siis paistab see pärilik olevat.

Olen erinevaid silmaalusekreeme kasutanud, kuid mulle tundub, et turgutavad padjakesed toimivad kõige paremini. Viimase aja lemmik on just Black Pearl Peptide Patch. Võtsin selle kunagi proovida, sest minu tähelepanu köitis tõik, et padjakesed on võitnud Iluteemandi auhinna. Kui iluspetsialistid on seda kiitnud, siis peaks see järelikult üsna hea olema.

Kuna padjakesi on soovitatav hoida korraga 20-25 minutit, siis ma päris iga päev ei jõua seda protseduuri teha. Seda enam, et mugavam on samal ajal pikali olla (aga pole võimatu ka näiteks köögis askeldada). Uskumatu, et tulemus on näha juba pärast esimest kasutuskorda! Minu parim kaaslane nendel päevadel, kui silmaalused on keskmisest rohkem paistes.

Silmakreem

Kreem hoolitseb naha eest viiel erineval moel: vähendab kortse, tõstab naha elastsust ja tihedust, muudab naha heledamaks ning ahendab poore. See kõrgkontsentreeritud vananemisvastase toime ja külluslike toitainetega silmaümbruskreem võitleb kortsude ja tumedate silmaalustega.

Just seda kirjutatakse tooteinfos. Uhked lubadused, mõtlesin ma. Milline rõõm oli aga tõdeda, et paari nädala möödudes võisin ma kõikidele lubadustele alla kirjutada!

Selle kreemi plussiks on ka see, et ta ei jäta silmade alla kreemjat kihti, mis võiks hiljem pudenema hakata. Kreem sulab hoopis ühtlaselt silme alla.

Siidine ja pehme tekstuur, mis ei ärrita nahka.

undefined Foto: Erki Pärnaku

Hüaluroonhappeseerum

See näoseerum sisaldab kahte ainet, mis on (vananevale) nahale üliolulised: hüaluroonhape ja kollageen. Kui hüaluroonhape viib niiskuse sügavale naha sisse ja tagab niisutatuse pikaks ajaks, siis kollageen parandab naha elastsust ja muudab seda siledamaks.

Määrisin seda enne magamaminekut nahale ning hommikuks oli nahk mõnus ja pehme. Veel parema tulemuse annab just regulaarne kasutamine. Pärast talve ideaalne viis, kuidas nahk üles äratada.

Kortsudevastane näokreem

Üks asi, mis on mulle Skin House’i toodete puhul silma jäänud, on see, et kõik pakendid on tõeliselt luksuslikud. Sama ka sellega. Lausa kutsub ostma… või kellelegi kingituseks tegema.

Selle Buduaari ilulemmikuks valitud kreemi osas olid mul ootused päris kõrged. Peaasjalikult sellepärast, et ta sisaldab rohkelt kehale vajalikku kollageeni. Tõsi küll, muutused ei leidnud aset pärast ühte-kahte kasutuspäeva, kuid juba nädalajagu hiljem märkasin, et kortsud olid vähenemas.

Aloe Vera puhastusvaht

Selleks, et nahk näeks välja ilus ja särav, on seda vaja õigesti puhastada. Kunagi nooruses kasutasin selleks seepi… kui rumal minust! See ainult kuivatas nahka.

Viimased aastad oled kasutanud erinevaid puhastusvahtusid. Hiljuti avastasin Skin House’i aaloega puhastusvahu, mis on naha vastu vägagi õrn. See niisutab mu karedat nahka ning pehmed mullid puhastavad kogu mustuse. Minul seisab see dušinurgas ihupiima kõrval ning kasutan just hommikust dušši võttes.