Viljandi Tuleviku peatreener Jaanus Reitel pole suu peale kukkunud mees.Foto: Aldo Luud
Jalgpall
16. aprill 2021, 21:14

Viljandi peatreener pärast mängu: tahtsime teha Guardiolat, välja tuli Mourinho

Eesti jalgpalli meistriliigas peeti reede õhtul kaks kohtumist. Lõuna-Eesti meeskondade omavahelises heitluses leppisid Tartu Tammeka ja Viljandi Tulevik 1 : 1 viiki, Tallinna JK Legion alistas samal ajal 1 : 0 FC Kuressaare.

Tulevik läks Tartus Sepa staadionil toimunud kohtumist 28. minutil Ganiu Atanda Ogungbe tabamusest juhtima, ent 58. minutil saabus Mihkel Järviste suurepärasest karistuslöögist tabloole viigiseis. Kuigi tartlased domineerisid ja Järviste tabas veel korra latti, jäigi 1 : 1 matši lõpptulemuseks.

Kui Tartu Tammeka peatreener Kaido Koppel nentis kohtumise järel soccernet.ee ülekandele antud intervjuus, et lõpuks tuleb rahul olla sellega, et kaotusseisust suudeti välja tulla, siis tema Tuleviku kolleeg Jaanus Reitel oli sõnakam. Ta tõdes, et pärast eelmises voorus Narva Transilt saadud 2 : 6 koslepit oli punkt neile väga vajalik, kuid möönis samas, et Tartu oli ikkagi platsil parem meeskond.

"Plaan oli minna peale Guardiolaga, aga välja tuli Mourinho. Kuid parem sita mänguga punkt, kui hea mänguga null," kõlas Reiteli otsekohene hinnang.

Legionile tõi Kuressaare üle 1 : 0 võidu noorukese Aleksandr Šapovalovi 32. minuti värav. Kui Legion teenis tabelisse kahe viigi kõrvale esimese võidu, siis Kuressaare on kaotanud kõik viis senipeetud matši.

Homme lähevad Premium liigas vastamisi FC Flora ja Narva Trans ning pühapäeval kohtuvad FCI Levadia – Paide linnameeskond ja Nõmme Kalju – Pärnu Vaprus.

Liigatabel:

Standings provided by SofaScore LiveScore