Anett Kontaveit.Foto: THOMAS KIENZLE/Scanpix
Tennis
21. aprill 2021, 19:54

Kontaveit alistas maailma neljanda reketi (2)

Saksamaal Stuttgardis peetaval WTA-turniiril oli Anett Kontaveit (WTA 27.) parem Sofia Keninist (WTA 4.).

Eestlanna alistas ameeriklanna 7:5, 6:4. Kontaveit lõi sealjuures 12 ässa, Kenin vaid kaks. Topeltvigasid tegi eestlanna kaks, ameeriklanna neli.

„Ma ei olnud tagajoonel täna väga kindel, eriti avasetis, vahendas Kontaveidi sõnu Delfi. „ Avasett oli pingeline, sest mul oli nii palju võimalusi ja ma ei kasutanud neid ära (murdepalle realiseeris kümnest ühe - toim.). See tekitas pettumust ja avasett läks kuidagi pingeliseks. Tegin halbades kohtades lihtvigu. Sellise vastase vastu ei teki neid võimalusi kogu aeg ja seda enam tekitab frustratsiooni, kui õigel ajal neid palle kätte ei saa," lisas ta.

Matši tipphetki näeb siit.

Eksperdist treener Harri Neppi ütles portlaali tennis.ee vahendusel, et tänu heale pallingule kaalus positiivne Anetti mängus siiski negatiivsed hetked üle. “Aga võidu võti oli siiski selles, et Kenini hea mäng on täiesti kadunud. Ta isegi ei liigu enam nii hästi nagu varem, rääkimata löökidest,” lisas Neppi.

Veel pole teada, kellega Kontaveit veerandfinaalis kohtub, sest Arina Sabalenka (Valgevene, 5) ja Anna-Lena Friedsami (Saksamaa) mäng on kavas alles homme.