Foto: Envato Elements
Sisuturundus
18. aprill 2021, 14:57

Nutikad kodurobotid aitavad säästa aega ja raha!

Aeg on meie kõige suurem vara, mida tuleks kasutada hästi. Miks raisata seda aga tegevustele, mida sa ei naudi ning mille võiks keegi muu ära teha? Kuna koristamine meeldib meist vähestele, on robotid siinkohal ideaalsed abimehed, lubades sul tegeleda asjadega, mis sind tõesti rõõmsaks teevad.

Just sel põhjusel soetavad inimesed üha enam robottolmuimejaid ja aknapesureid. Erinevate robotite müügiga tegeleva ettevõtte Robotimaailm esindaja Andreas Kuura kommenteerib, et tihti levivad positiivsed kogemused suust suhu reklaamina. „Üks ostab, tekib usk ja kiidab sõbrale ning tänu sellisele suhtlusele on soovijaid rohkem kui alatihti kaupa laos on.
Sageli saame meeldivat tagasisidet ning kuuleme seda vana head lauset: miks ma küll varem ei tellinud robotit? Paljud on meilt aknapesurit ka rentinud ning tagasi tuues oma uue aknapesuri kohe kaasa haaranud,“ seletab Kuura.

Peale ajavõidu on robottolmuimeja plussiks ka erinevad nutikad funktsionaalsused. „Robot koristab paremini tänu kaardistamisele ning mitte ükski ligipääsetav koht ei jää puhastamata. Ise käsitsi tehes ei tea me kahjuks nii täpselt, kust oleme koristanud ja kust mitte. Üsna suure tõenäosusega jääb midagi ikka kahe silma vahele. Kui kasutada robotit juba mõnda aega, siis on märgata, et teistelegi pindadele tekib vähem tolmu – näiteks kummutid, kapid ja lauad,“ räägib Kuura.

Ka aknapesur on ideaalne abimees igapäevases elus. „Milleks oma aega raisata ja ise nühkida, kui seda võiks taaskord teha sinu eest keegi teine, näiteks Mamibot W-120T. Sa ei pea enam turnima aknalaudade peal, kuna aknapesurobot teeb selle ohutult sinu eest ära,“ toob asjatundja välja. Aknapesuroboti saab lihtsasti akna külge panna ja see tegutseb ise, kuni oled tulemusega rahul.

Et kliendi jaoks oleks valiku tegemine lihtsam, toob asjatundja välja kõige populaarsemad robottolmuimejad ja aknapesuri:

Mamibot W120-T aknapesur – ainsana tuleks arvestada, et akna miinimumsuurus oleks 40x40cm ning maksimaalne ei ületaks 7x7m. See, kas aken on raamiga või raamita, ei oma tähtsust, sest aknapesur on piisavalt tark, et mitte kuskilt alla sõita. Muide, pesur puhastab peeglid, kipsseinad ning muudki.

Robottolmuimejat valides pead teadma, mis on sinu tingimused. Kas sulle on vajalik keelutsoonide loomine? Kas robotit peaks saama läbi äpi saata endale sobivaid tube koristama? Kui need lisad on tähtsad, siis seda teeb Mamibot EXVAC 880 Wisor. Wisor kaardistab sinu kodu põhjalikult ning võid saata teda, kuhu vaja.

Kui aga need lisad tähtsad ei ole, siis tegelikult saavad oma tööga hästi hakkama ka EXVAC 660 ning EXVAC 680s mudelid. Tolmu imevad nad väga hästi, selles pole kahtlustki. Ostmisel vaata kindlasti, mis kõrgusega robot sinu koju kõige paremini sobiks. Kvaliteet on neil kõigil hea, selle eest ei pea rohkem maksma. Mida rohkem on aga robottolmuimejal lisasid, seda kallimaks muutub ka tema hind.

Kõik Robotimaailma robottolmuimejad pühivad, imevad ja pesevad. Samuti on robotid äpi ja puldiga juhitavad.

Miks osta just Robotimaailmast?       

Kuigi garantiiprobleeme on seni vähe olnud, siis vajadusel on Robotimaailma juures alati abis insener. Klient ei pea kunagi muretsema, et enda koduabilisest pikalt eemal peab olema, kuna garantiitööd teostatakse samal päeval, kui robot on kätte saadud.

Robotimaailma sõbralikud töötajad tegelevad hoolsalt järelteenindusega. Kui kliendil on mõni küsimus, siis saab see alati vastuse. Lisaks on hinna ja kvaliteedi suhe paigas.

Tekkis huvi? Vaata täpsemalt SIIT!