Tartu ridades Eesti meistriks kroonitud Ronald Järve kodus kasvavad kaksikud. Sama lugu on Tartu ridadesse kuulunud/kuuluva Kert Toobali ja värskelt tiimiga liitunud Martti Juhkamiga.Foto: Irina Mägi
Võrkpall
23. aprill 2021, 13:42

ÄGE! Valitseva Eesti meistri ridadesse kuulub hetkel kolm kaksikute isa!

Sel hooajal Eesti meistriks kroonitud Bigbank Tartu võrkpalliklubi teatas eile, et nende ridadega taasliitub värskelt isaks saanud Martti Juhkami. See tähendab, et uuel hooajal võib juhtuda, et ülikoolilinna tiimi eest mängivate meeste seas on kolm kaksikute papat!

Nimelt otsustas Juhkami tagasi Eestisse ja Tartusse kolida just seetõttu, et elu oleks lihtsam värskelt sündinud kaksikutega. Rakverest pärit Juhkami pole aga ainuke Tartu volletiimi mängija, kelle kodus kasvavad kaksikud: samas olukorras on ka sidemängijad Kert Toobal ja Ronald Järv.

Nende kuulumine Tartu meeskonna ridadesse järgmisel hooajal pole veel aga kindel, sest möödunud nädalavahetusel Saaremaal peetud Balti liiga finaalturniiril sõnas tartlaste peatreener Alar Rikberg, et enne hooaja lõppu pole ta ühegi mehega läbirääkimisi pidanud.

Järv sõnas, et tema sooviks Tartu eest jätkata, kuid see sõltub klubist. Kui aga kõik kolm kaksikute papat jääks ühte tiimi, oleks meestel kindlasti platsivälist kõneainet.

„Marttile ma pole veel jõudnud nõu anda, tema värk on väga värske alles,“ rääkis Järv eelmisel nädalavahetusel Õhtulehele. „Kerdiga ikka oleme vahepeal natuke sel teemal rääkinud. Viskame nalja, et kui Kert on kõiges muus teerajaja, siis mina sain selle trikiga esimesena hakkama!“ lisas tartlaste sidemängija muiates.