Mihkel Räim.Foto: Mazowsze Serce Polski Cycling Team
Jalgrattasport
23. aprill 2021, 17:56

Mihkel Räim teise koha järel: parem kui mitte midagi

Mihkel Räim (Mazowsze Serce Polski) saavutas reedel Serbias toimunud velotuuri Belgrade Banjaluka teisel etapil (122 km) teise koha. Etapi võitis poolakas Patryk Stosz (Voster ATS Team) ja kolmas oli itaallane Andrea Guardini (Giotti Victoria - Savini Due).

„Sõit oli suhteliselt kerge, aga samas närviline, kuna oli veidi tuult, samas midagi ikka ei juhtunud sellest hoolimata. Lõpus olid jälle ringid ning väga ohtlikud olukorrad (igal pool tee ääres olid autod ja pidi väga ettevaatlik olema)," jagas Räim muljeid pressiteate vahendusel.

„Tiim tegi suhteliselt head tööd, kuid mitte päris ideaalset, natuke jäi kripeldama. Viimasele kilomeetrile läksin esikuuiku positsioonil ja pusisin seal üksi ning võitlesin välja suhteliselt hea positsiooni. Ideaalne oleks olnud üks koht eespool, sest peale viimast väikest sujuvat kurvi polnud põhimõtteliselt võimalik enam ettepoole liikuda. Vähemalt oli tulemuseks poodiumikoht ehk parem kui mitte midagi. Homme on tuuri raskeim etapp ja loodan, et siis saab hullata.“

Teise eestlasena velotuuril osalev Oskar Nisu (EvoPro Racing) lõpetas reedese etapi 20. kohal.