"Kahjuks meie klubi tabanud skandaal on mõjutanud tõsiselt võistkonna komplekteerimist," tõdes Nõmme Kalju suunajuht, et Getulio skandaali järel siirdub naiskond rahvaliigasseFoto: Stanislav Moškov
Jalgpall
24. aprill 2021, 21:28

Skandaalist mõjutatud Kalju naiskond loobus nii karikas kui ka esiliigas osalemisest (4)

Karikavõistluste veerandfinaalis loobumiskaotuse andnud Nõmme Kalju naiskond otsustas end esiliigast taanduda ning püüab komplekteerida võistkonna, kes osaleks rahvaliigas, kirjutab portaal Soccernet.

Uuel hooajal pidi Kalju osalema esiliigas, mis pole veel piirangute tõttu alanud, kuid peatreener Fredo Getulio Aureliot tabanud suur ahistamisskandaal on tiimile halvasti mõjunud. Getuliole määras EJL eluaegse jalgpallis tegutsemise keelu ning ajutiselt võttis Kalju naiskonna juhtimise üle klubi jalgpalli suunajuht ja meeskonna keskkaitsja Mikk Reintam.

"Kahjuks meie klubi tabanud skandaal on mõjutanud tõsiselt võistkonna komplekteerimist. Et mitte täielikult loobuda, tahame komplekteerida hetkel allesjäänud mängijatest selleks hooajaks naiste rahvaliiga võistkonda," kommenteeris Reintam Soccernet.ee-le.

"Hetkel on paljud mängijad, kes pidid selleks hooajaks liituma, sellest loobunud ning samuti mõned mängijad pikaajalisest tuumikust lahkunud."