Flora ja Levadia leppisid väravateta viigiga.Foto: Jana Pipar / Jalgpall.ee
Jalgpall
25. aprill 2021, 17:24

Kodune meistriliiga: Flora ja Levadia väravani ei jõudnud, Paide alistas kiirelt juhtima läinud Vapruse (7)

Koduses jalgpalli meistriliigas tegi FC Flora koduplatsil FCI Levadiaga väravateta viigi.  Päeva esimeses pooles teenisid võidud Paide ja Narva Trans.

Pärnu Vaprus läks selle hooaja ühe tiitlinõudleja Paide vastu kiirelt juhtima juba avaminutil, kui Järvamaa meeskonna puurilukk Mattias Sapp oli väravast välja tulnud ja Enrico Veensalu löök lendas eduka rünnaku järel üsna lihtsalt Paide väravavahi selja taha.

Avapoolajal nähti aga veel kaht väravat. Esmalt saatis Henri Anier vastaste kasti joone tagant teele korraliku löögi, mis väravasse jõudis. Seejärel kõmmutas eemalt peale Sander Sinilaid, kelle löögi küll Vapruse väravavaht Hendrik Vainu tõrjus, kuid tagasi põrganud pallile sai väravajoonelt jaole Anier, kes tegi seisuks 2:1.

72. minutil teenis Vaprus penalti, kuid Tauno Tekko ei suutnud seda realiseerida. Üleajaminutitel andis Sergei Mošnikov hea pika söödu Anierile, kes suutis veel korra täpne olla ja teha lõppseisuks 3:1.

Teises mängus võitis Narva Trans 2:0 Kuressaaret, väravate autoriteks olid Bi Sehi Elysee Irie ja Eduard Golovljov.

Tabeliliidrina jätkab 19 punkti kogunud Paide, kes on seitsmest mängust võitnud kuus ning teinud ühe viigi. Levadia on 16 silmaga teine, neli matši pidanud Flora kaheksa punktiga viies.

Täna kell 19 kohtuvad veel Nõmme Kalju ja Tartu Tammeka.

Standings provided by SofaScore LiveScore