Foto: Capcom
Esport
27. aprill 2021, 12:25

Fännide pahameele tõttu on „Resident Evil Village'i“ viimase demo mängimine ainult natukene mõistlikum

Mäletate, kui videomängude demode mängimine oli äärmiselt lihtne? Lae see alla ning mängi, millal tahad! Tänapäeval on antud tegevus asendunud aga keerulise süsteemiga, mis näeb ette arvutamist, ajaplaneerimist ja koordineerimist lähedastega.

Suurepäraseks näiteks on „Resident Evil Village'i“ hiljutised demod PlayStationil. Nende kogemiseks tuli leida 30 minutit kaheksatunnise perioodi vältel (mis Eesti aja järgi ulatus varajaste hommikutundideni).

Ehk siis: rist kalendrisse, äratuskell meeldetuletuseks helisema ning läbirääkimised kodustega, et sulle vajalikul momendil teleriaega võimaldataks.

Fännid olid ilmselgelt nördinud ning jagasid enda pahameelt ka arendajatega. Selle tulemusena on Capcom otsustanud, et viimane demoperiood on pisut leebem. Sel korral on proovimiseks mõlemad eelnevad demoversioonid, aega nende kogemiseks kokku 60 minutit.

Kui varasemalt tuli see tund leida ööpäeva jooksul, siis nüüd on aega 2. maist kuni 10. maini. See on jätkuvalt veider ja tüütu, ent pisut parem. Viimane demo on mängitav kõikidel platvormidel.

„Resident Evil Village“ ilmub PC, PlayStation5, PlayStation 4, Xbox Series X/S ja Xbox One'i peal käesoleva aasta 7. mail.