Kuressaare. Taamal paistab ka staadion, kus pidanuks esialgse plaani kohaselt toimuma Eesti ja Leedu vutilahing.Foto: Alar Truu
Jalgpall
27. aprill 2021, 13:07

SAAREMAA JÄI MÄNGUTA: suur naabrite lahing toimub ikkagi mandril

Eesti meeste jalgpallikoondise juunis toimuv Balti turniiri kodumäng Lätiga peetakse 10. juunil algusega kell 19 Tallinnas Lilleküla staadionil.

Algselt oli plaan mäng korraldada Kuressaares, et pakkuda pealinnast väljaspool elavatele inimestele võimalust saada osa Eesti koondise mängupäevast. See oleks tähendanud kohaliku staadioni ettevalmistamist ja täiendavaid kulutusi UEFA nõuetele vastava otseülekande tootmiseks. Kuna juunis toimuvate mängude staadionile lubatavate inimeste arv ei ole veel selge, otsustas alaliit mängu korraldada siiski Lillekülas, kus on olemas kõik mängu otseülekandeks vastavad tingimused.

Eesti jaoks algab Balti turniir 1. juunil, kui kell 19 kohtutakse võõrsil Leeduga LFFi staadionil. Kolm päeva hiljem, 4. juunil kell 19 on Lätis vastamisi Läti ja Leedu koondised ning turniir lõppeb 10. juunil Eestis, kui kell 19 võõrustatakse Lätit. Eesti koondise osalusel toimuvaid mänge saab jälgida ETV2 vahendusel. Publiku lubamine mängudele sõltub riikides kehtivatest reeglitest.