Lionel Messi.Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
28. aprill 2021, 11:45

PSG tegi Messile ahvatleva pakkumise

Aegade ühel parimal jalgpalluril Lionel Messil seisa suvel tähtsa otsuse ees: kas jätkata FC Barcelonas või vahetada profikarjääri jooksul esmakordselt kodumeeskonda. Mõistagi tahavad argentiinlast enda tiimis näha paljud ning üks rikkamaid klubisid, Pariisi Saint-Germain tegi ründajale hiljuti pakkumise. 

Kuigi selle detaile pole avalikustatud, usutakse PSGs, et nende pakutud lepingut on raske teistel tiimidel üle lüüa, vahendab Hispaania ajaleht Marca.

Teada on, et suvel 34. sünnipäeva tähistav Messi saaks omale särginumbri 10, mis kuulub Prantsusmaa meistriklubis hetkel Neymarile. Brasiillane liitus nendega 2017. aastal Barcelonast 222 miljoni euro eest, mis on kõigi aegade suurim üleminek, ja on hetkel PSG suurim staar. 

Pariisi klubi pakub Messile kahe aasta pikkust lepingut, mida on võimalik aasta võrra pikendada. Tänavu 42 mänguga 33 väravat löönud Barcelona kapteni leping saab sel suvel läbi ning läbirääkimistest on ta seni keeldunud. Mullu tahtis ta klubist lahkuda, ent toona jäi saatuslikuks üle 700 miljoni euro suurune väljaostuklausel, mis polnud ega pole siiani ühelegi klubile jõukohane.