"Minu südametunnistus on puhas," kinnitas Ronaldo 3 aastat tagasi.Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
29. aprill 2021, 14:36

Cristiano Ronaldot vägistamises süüdistav naine tahab 66 miljoni euro suurust hüvitist (1)

Briti ajalehe Daily Mail andmetel soovib 37aastane ameeriklanna, kes süüdistab Cristiano Ronaldot vägistamises, lausa 66 miljoni euro suurust hüvitist.

Kohtudokumentide põhjal jaotub raha järgnevalt: 21 miljonit eurot varasemate kannatuste eest, 21 miljonit tulevikus ettetulevate kannatuste eest, 21 miljonit kahjutasu, 1,6 miljonit muude kulutuste tasumiseks ja 1,3 miljonit tema juristidele.

Küsimuse all on 2009. aasta juunis Las Vegases juhtunu. Ronaldoga ööklubis kohtunud naise sõnul jalgpallur hiljem vägistas teda oma hotellitoas. 2010. aastal maksis sportlane naisele 372 000 eurot hüvitist, lisaks kirjutati alla lepitus- ja konfidentsiaalsuslepingule.

2019. aastal esitas naine aga Ronaldo vastu uue tsiviilhagi ja ütles, et oli allkirjastamise ajal vaimselt ebastabiilses seisundis ja surve all. Tema advokaadid on koostanud nimekirja enam kui 60 inimesest, keda nad sooviksid näha kohtus tunnistajana. Seal on näiteks 2009. aastal juhtumit uurinud politseinikud, Ronaldo agent Jorge Mendes ja Juventuse esimees Andrea Agnelli.

Ronaldo on seni juhtunud eitanud ja pole end pahateos süüdi tunnistanud. "Ma tungivalt eitan minu vastu esitatud väiteid. Vägistamine on jube kuritegu, mis on kõigiti minu põhimõtete vastu. Kuigi soovin oma nime puhtaks pesta, siis ma ei taha seda muuta meediasündmuseks. Seda teevad inimesed, kes soovivad ennast minu abil turundada," vahendas Soome ajaleht Ilta-sanomat Ronaldo 2018. aastal räägitut. "Minu südametunnistus on puhas ja see võimaldab mul rahulikult uurimise tulemusi oodata."