Sisuturundus
1. mai 2021, 09:00

Kuidas naine orgasmini viia?

Matemaatika on aidanud aru saada paljudest suurtest küsimustest maailmas – näiteks miks 80% naistest teesklevad orgasmi ja mis põhjusel tihtilugu oma kallimast ei piisa, et rahuldust saada? Paarid nahistavad keskmiselt 33 sekundit kuni 44 minutit. Mediaan on aga 5,44 minutit. Seks lõpeb reeglina siis, kui mees saab orgasmi.

Nii, mehel kulub 5,44 minutit, aga naised vajavad umbes 20 minutit, et orgasmini jõuda! Sellepärast naised teesklevadki orgasmi. Aitab sellest! Emadepäev on kohe-kohe ukse taga. Emad on Naised! Parim kingitus naisele meenutamaks, et tema lummav sära ei ole märkamata jäänud, on erootiline elamus! Pühi magamistoast tolm seksika kingitusega ja paku oma kallimale naudingut, mida ta väärib! Kui sina oled üks neist, kes nahistab kord kuni kaks nädalas ainult voodis enne uinumist, siis on soovitused just sinule.

Kingisoovitus #1 Kliitorimassaaž on mehe salarelv naise hullutamiseks

75% naiste orgasmidest on just kliitoril, kus asub ligi 8000 närvi. Kliitorimassaaž on oluline, et naine saaks hullamise ajal võimsa orgasmi. Käe või keelega kulub selleks ligi 20 minutit. Vibraatoriga vaid mõni minut. Ära unusta kliitorile rohkelt veebaasil valmistatud libestit panna. Paaride Armupadi on pehme ja võimas ning sellel on mitmeid erinevaid nautimise viise:

- vibreeriv peeniserõngas, mis pikendab mehe erektsiooni ja stimuleerib suguühte ajal naise kliitorit. 75% naiste orgasmidest on kliitoril ja keele või käega masseerides kulub orgasmini jõudmiseks 20-40 minutit. Vibraatoriga vaid mõni minut.

- mastubraator üksinda nautimiseks- võimas 10 režiimiga vibraator

- peale istutav vibraator kliitori stimulatsiooniks

Kingisoovitus #2 Vedela vibraatori ja stimuleerijaga võimsamad orgasmid

Särisevad Sinu ja Tema orgasmid komplektid

Säriseva Orgasmide komplektist leiad temakese rõõmuks vibreeriva sekslelu, mis stimuleerib naise g-punkti ning kliitorit. Lisaks vedela vibraatori, mis teeb mehe eest poole tööst ära.

Kingisoovitus #3 Tupekuulidega võimsamad orgasmid

Svakom Nova tupekuulid

Tupekuulid treenivad vaagnapõhjalihaseid. Kõik teavad, et meestele meeldib tihedam rohkem. Ent lisaks sellele tugevnevad naise orgasmid ja väheneb põiepidamatuse mure. Sünnitanud naiste vaagnapõhjalihased lõtvuvad ja vajavad toonuse taastumiseks keegelharjutuste tegemist. Algaja esimese tupekuuli raskuseks võiks olla kuni 60 grammi, edasijõudnuile 70–90 grammi ja eriti treenitud naisele 100+ grammi. Hea tupekuul on valmistatud meditsiinilisest silikoonist ja võngub liikumise ajal.

Kingisoovitus #4 Pikem erektsioon, et ka naine jõuaks orgasmini

Rock Hard erektsioonikomplekt

Kuna mehed jõuavad orgasmini oluliselt kiiremini, on naise järeleootamisel suureks abimeheks peeniserõngad, mis pikendavad erektsiooni kestust ja jäikust. Eriti mõnusad on peeniserõngad, mis vibratsioonidega masseerivad hullamise ajal naise kliitorit ;). Rock Hard komplektist leiad vallatu vibreeriva Tango, mida saab kasutada anaaltapina ja vibreeriva peeniserõngana, mis stimuleerib hullamise ajal naise kliitorit või siis hoopis g-punkti vibrokuulina. Lisaks on komplektis looduslikud Rock Hard erektsioonikapslid.

Kingisoovitus #5 Sekspesu on parim viis partneri erutamiseks

Sekspesu annab selge signaali, mis järgmisena toimuma peaks ja taganemisruumi ei ole. Rollimäng on üks põnevamaid viise suhtesse särtsu lisamiseks. Ulakas õde, vallatu koolitüdruk, eest kaetud, tagant avatud läbikumav pesu, pärlistringid… kõik erutavad meeli.

Kingisoovitus #6  Orgasmikreemid teevad mehe eest pool tööd ära

Sinu ja Tema orgasmikreem Dragon ning Vibroh vedel vibraator

Orgasmikreeme tuntakse kui vedelaid vibraatoreid. Need erutavad naist ja teevad erogeensed tsoonid tundlikumaks. Mehe erektsioon on võimsam ja pikem. Sinu ja Tema Orgasmikreem Dragon on loodud partneritele suguühte maksimaalseks nautimiseks.

Kingisoovitus #7  Kogu keha nauding Wand

Wand vibraatorid on kõige võimsamad stimuleerijad ja masseerijad, mis turul saadaval. Eelkõige on nad kliitori stimuleerijad, ent vabastavad pingeid ka õlgadelt ja seljalt.

Leia enda ja kallima jaoks parim seksikas kingitus e-poest. 

Vallatuid naudinguid,

Must Panter