Rozaliya Nasretdinova.Foto: @rozochka__n Instagram
Kõmu
30. aprill 2021, 18:44

TULIKUUMAD FOTOD | Seksikas Venemaa ujuja paljastas talle tehtud kõige kummalisema komplimendi

Venemaa ujuja Rozaliya Nasretdinova rääkis talle tehtud komplimentidest ja sõnas, et kõige kummalisem kommentaar on tulnud tema õlgade kohta.

24aastane venelanna on noppinud igat värvi medaleid nii pika raja kui lühiraja EMidelt kui MMidelt. Lisaks näeb ta välja nii kuum, et saab pidevalt palveid üles astuda modellina. Samuti pöörduvad tema poole paljud fännid, kes venelanna keha kohta häid sõnu ütlevad.

„Ilmselt kõige veidram kompliment oli, et mul on ilusad õlad. Ühest küljest vihjas see, et mul on justkui kogukas keha, aga teiselt küljest kõlas siiski nagu kompliment,“ vahendas portaal rt.com Nasretdinova sõnu.

Kuigi seksikas venelanna püüab sotsiaalmeedias palju pilke, ei ole ta kunagi modellikarjääri poole piilunud. „On olnud hetki, kui olen tahtnud ujumise ära lõpetada, aga ma pole kunagi mõelnud, et hakkaksin siis modelliks. Olen lihtsalt amatöörmodell, kellele meeldib pildistamine, see on mu hobi. Aga täiskohaga selles vallas töötamine oleks minu jaoks väga keeruline,“ rääkis Nasretdinova.

Spordisõbrad paraku seksikat venelannat Tokyo olümpial ei näe, sest riiklikel kvalifikatsioonivõistlustel jäi ta kolmandaks, olümpiapääsme lunastas kaks paremat naist.