Jose Mourinho.Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
2. mai 2021, 09:14

NÕUTUD MEES: hiljuti Tottenhamist kinga saanud Jose Mourinho leidis juba uue tööandja

Staartreener Jose Mourinho sai töötu olla vähem kui kaks nädalat – 19. aprillil Tottenhamist vallandatud portugallane on endale leidnud juba uue leivaisa.

Tõsi küll, sedapuhku ei asu 58aastane Mourinho vutimeestele näpunäiteid jagama, vaid temast sai talkSPORT'i raadiojaama jalgpalliekspert.

Pisut aega saab Mourinho ränkadest Tottenhami aastatest siiski taastuda, sest raadios asub ta jalgpallijutte pajatama jalgpalli Euroopa meistrivõistluste eel ja ajal, samuti tegutseb ta vastalt lepingule EMi ajal The Suni kolumnistina. Jalgpalli EM algab teatavasti 11. juunil.

Raha pärast Mourinho loomulikult enam midagi tegema, ei pea, sest erinevad vallandamised tippklubidest on teinud temast korraliku multimiljonäri. Näiteks Tottenhamist kinga saades paisus mehe pangakonto 23 miljoni euro võrra. Ent asi on lihtne: Mourinho lihtsalt ei suuda ilma jalgpallita olla.

"Olen jalgpallist läbi imbunud. Ma lihtsalt armastan tööd teha. Praegusel hetkel pole ma teinud tööd nädal aega, kuid ma tunnen sellest juba puudust," ütles vutikorüfee talkSPORT'ile, kui tema värbamisest teada anti.