Võiduseeria Cagliaril küll katkes, ent viigipunkti puhul võib rõõmu tunda küll.Foto: ZUMAPRESS.com / Scanpix
Jalgpall
2. mai 2021, 19:16

Klavani koduklubi võiduseeria katkes Napoli vastu, Inter lõpetas Juventuse valitsemisaja

Itaalia jalgpalli meistriliigas lõppes Ragnar Klavani koduklubi Cagliari kolmemänguline võiduseeria, ent võõral väljakul õnnestuti Napolilt siiski tänu lõpuminutite väravale viigipunkt napsata.

Liigatabelis neljandal kohal olev Napoli asus matši 13. minutil Victor Osimheni väravast juhtima, kuid külalismeeskonnale päästis viigi Nahitan Nandez üleaja neljandal minutil.

Klavan jälgis mängu pingilt.

Täna selgus ka, et sel hooajal tuleb Itaalia meistriks Milano Inter. Kuna Atalanta ei suutnud Sassuolo vastu enamat 1 : 1 viigist, ei ole enam ühelgi klubil võimalik liidrit kinni püüda. Interil on neli vooru enne hooaja lõppu koos 82 punkti, Atalanta on 69 silmaga teine. Sama palju punkte on koos ka AC Milanil, Napoli on neljas (67). Viimased üheksa meistritiitlit võitnud Torino Juventus on praegu alles viiendal kohal (66). 

Cagliari on hetkel 16. positsioonil (32). 20 klubist langevad hooaja järel madalamasse liigasse kolm viimast. Kui tabeli punase laterna Crotone (18) saatus on kindel ja tõenäoliselt ka Parma (20) oma, siis Benevento võitleb jätkuvalt püsimajäämise nimel, olles kogunud 34 matšiga 31 punkti.

Tabeliseis:

Standings provided by SofaScore LiveScore