Cristiano Ronaldo.Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
2. mai 2021, 22:31

VIDEO | Ronaldo päästis Juventusele üliolulised võidupunktid

Kuigi Torino Juventus sai täna teada, et tiitlit neil sel hooajal kaitsta ei õnnestu, on endiselt asju, mille nimel mängida. Täna saadi võõrsil raske 2 : 1 võit Udinese üle, peakangelaseks kerkis ei keegi muu kui Cristiano Ronaldo.

Külalismeeskond jäi 10. minutil kaotusseisu, kui täpne oli Nahuel Molina. Terve kohtumise vältel mannetult pallinud Juventus jõudis viigiväravani alles seitse minutit enne normaalaja lõppu. Esmalt tabas Ronaldo karistuslöök müüris seisnud Rodrigo De Pauli kätt ja kohtunik määras penalti. Portugali koondise kapten 11 meetri karistuslöögil ei eksinud ja tegi seisuks 1 : 1. 

89. minutil lõi Ronaldo peaga oma teise värava ja tagas Juventusele võidu. Tegu oli 36aastase portugallase hooaja 27. tabamusega, millega ta on ülekaalukalt meistriliiga parim skoorikütt.

Võit tõstis Juventuse viiendalt kohalt teiseks, neil on neli vooru enne lõppu koos 69 punkti. Sama palju on silmi koos teisel kohal oleval Atalantal ja neljandat positsiooni hoidval AC Milanil. Napoli on hetkel 67 punktiga viiendal kohal. Meistritiitli kindlustanud MIlano Interil on kogutud 82 silma. Tulevasel hooajal pääseb Meistrite liigasse neli parimat meeskonda.

Mängu tipphetked:

Tabeliseis:

Standings provided by SofaScore LiveScore