Sisuturundus
4. mai 2021, 15:25

Uus ajastu tipptasemel restoranitoidu nautimisel: telli tooraine koju ning tee ise valmis!

Kuigi restoranide ja kohvikute väliterrassid on juba avatud, siis tasub jääda pigem ettevaatlikuks ning esialgu rahvahulkade keskel mitte liikuda. Teisalt maitsemeeled vajavad ju naudingut. Kui soovid tipptasemel ja kvaliteetset toitu, kuid igapäevaselt woltida tundub liiast, siis on meil sulle lahendus: Clean Kitchen.

 

Clean Kitcheni üks loojatest on tippkokk Orm Oja, kelle eesmärk oli tuua koroonamaailma uues normaalsuses inimestele restoranitasemel toit koju kätte – seda soodsalt ja kvaliteetselt. Clean Kitcheni menüüs saad valida mitmesaja erineva retsepti hulgast enda lemmikud, erinevaid filtreid kasutades on võimalik kiirelt jõuda potentsiaalse lemmikuni. Igal nädalal lisandub ka uusi retsepte.

Nagu teenuse nimetus „puhas köök“ ka viitab, on kokkamine märksa lihtsam ja puhtam kui ise produkte poest ostes ja toitu valmistades. Kõikide retseptide jaoks on pandud kaasa täpselt õige kogus värsket toorainet ning pole muret, et midagi jääb külmikusse riknema. Lisaks on illustreerivate piltide ja retseptide juures mitmed Orm Oja nipid, mis hõlbustavad söögivalmistamist veelgi.

 

Pakutava 258 retsepti hulgas on väga lihtsasti valmivaid toite, kuid ka veidi keerulisemat. Ometi ei ole ühegi roa tegemine nii raske, et ka vähese kogemusega inimene hakkama ei saaks. Roogade ühiseks nimetajaks on see, et nad on värsked, maitseküllased, tervislikud ja toitvad! Et retseptide keskel oleks lihtsam orienteeruda, on kirjas ka nende kaloraaž ja valmistamise aeg.

Senini on klientide lemmikuteks kujunenud erinevad risotod, pardifilee ja veiselihasteik. Neid roogasid katsetanud inimestel on alati sarnane tagasiside: kas tõesti mina sain hakkama millegi nii heaga?

 

Sel pühapäeval on saabumas emadepäev ning kui sa ei soovi ega julge ema veel välja sööma viia, siis on just Clean Kitchen ideaalne lahendus. Teil on võimalik nautida restoraniväärilist kvaliteeti kodust lahkumata!

Kuigi Clean Kitcheni menüüst saab toite valida ka üheks korraks, siis enamik kliente on püsitellijad, kes planeerivad terve nädala menüü ette. Sel juhul on iga toidukord ka tunduvalt soodsam. Miks mitte teha emale emadepäeva puhul ka Clean Kitcheni püsitellimus? Tee seda SIIN!