Kuressaare võitles liidrite vastu välja väärt viigi!Foto: Irina Mägi
Jalgpall
4. mai 2021, 21:11

GALERII JA VIDEO | ÜLLATUSPOMM OLI LÄHEDAL! „Mingi vend oli vist teibaga kastis. Nii kõrgele kerkis, et täitsa uskumatu.“ (5)

Jalgpalli Eesti meistriliigas kaotas teisipäeva õhtul Saaremaal punkte liider Paide, kes tegi ootamatu 2 : 2 viigi kohaliku Kuressaarega.

Kesk-Eesti tiim alustas tarmukalt ja tekitas hulga ohtlikke olukordi, kuid 19. minutil viis hoopis Mattias Männilaan kodumeeskonna juhtima. Neli minutit hiljem õnnestus Sekou Amadou Camaral viigistada.

Teise poolaja alguses tabas Paidet uus šokk, sest 47. minutil skooris Silver Alex Kelder. Paide proovis igat moodi, tuues ka vahetusest lisajõudu Hindrek Ojamaa ja Sergei Mošnikovi näol, kuid nende mängus puudus kindlus ja teravus. Lõpuks oli taas Camara see, kes nurgalöögist tulnud palli võrku suunas ja Paidele viigipunkti tõi. 

Kuressare jaoks oli tegemist ikkagi väga väärtusliku tulemusega, sest veel enne matši oli Paide tabeli tipus ja nemad põhjas. „Punktiga Paide vastu võib rahul olla,“ tõdes Kuressaare äss Sander Laht Soccernet.ee otseülekandes.

Ta kiitis vastaste ründajat Camarat, kes lõi mõlemad väravad neile standardolukordadest peaga. „Mingi vend oli vist teibaga kastis. Nii kõrgele kerkis, et täitsa uskumatu. Nii hästi lõi ära ka! Paidel on kvaliteeti ja seda oli täna näha. Muidugi uskusime, et saame võidu kätte, aga lõpp läks rabedaks.“

Paide püsib 23 punktiga tabeli tipus. Kuressare on nelja silmaga eelviimasel positsioonil. „See oli meie hooaja parim mäng. Ärkame võib-olla lõpuks talveunest üles,“ ütles Laht lõpetuseks.