"Käisime Tomaci veinitehases ja valmistasime neile ekslusiivsed veinid, millest WRC inimesed olid väga vaimustuses," rääkis Horvaatia autoliidu juht Štetner, kelle sõnul meeldis WRC-juhtidele ka kohalik juust, mida käidi kopteriga juurde toomas.Foto: Zuma Press/Scanpix
WRC
5. mai 2021, 19:37

Kas moosimine kandis vilja? FIA juhte kopteritega veinitehasesse vedanud horvaadid saavad MM-etappi korraldada ka tulevikus (1)

Ehkki WRC-kalendrisse on väga palju soovijaid, siis panid promootorid tänavu debüteerinud Horvaatia etapi korraldajate lauale lepingu, mille põhjal jõuvad ralliässad ka tulevikus Balkani poolsaare asfaldile. Võistluse korraldajate sõnul vedasid nad rahvusvahelise auto(spordi)liidu juhte etapi ajal veinitehastesse, tõid neile kopteritega juustu, kutsusid galaõhtule endise vormelitähe Jacques Villeneuve'i ja boonusena on WRC-sarja nõukogus horvaat, mistap on nad väga tugevas positsioonis.

Kuigi WRC-sarja juhid on varasematel aastatel korduvalt rääkinud suurtel turgudel etappide korraldamisest ning kõigi mandrite vallutamisest, siis nende senine tegevus liigub vastuvoolu. Kui selle aasta alguses sõlmis Rally Estonia WRC-promootoritega kaheaastase lepingu, siis nüüd pandi sarnane paber Horvaatia MM-ralli korraldajate lauale.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99