SUURKUJUD: Robert Lewandowski (vasakult), Thomas Muller ja Manuel Neuer tähistavad Bayerni 9. järjestikust Saksamaa meistritiitlit.Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
8. mai 2021, 22:14

Bayern tähistas järjekordset tiitlit meeleoluka väravapeoga

Müncheni Bayern on üheksandat aastat järjest Saksamaa jalgpallimeister. Omamoodi kurioosumina ei läinudki neil selleks vaja täna õhtul tehtud 6 : 0 purustustööd Mönchengladbachi Borussia üle, vaid nende tiitel sai selgeks juba enne selle matši avavilet, sest Dortmundi Borussia oli alistanud varem lõppenud mängus Bayerni lähima rivaali Leipzigi 3 : 2 ning see tähendas seda, et Bayerni uue peatreeneri Julian Nagelsmanni praegustel hoolealustel pole enam ka matemaatilist võimalust gigantklubi püüdmiseks.

Ent siiski otsustas Bayern üheksandat järjestikust ja kokku 31. liigatiitlit tähistada seisusele vastavalt. Mönchengladbachi vastu juhiti juba esimese poolaja järel 4 : 0 ning lõpuks taoti vastaste puuri kuus vastuseta palli. Kolm tabamust kanti Robert Lewandowski nimele, korra tegid skoori Thomas Müller, Kingsley Coman ja Leroy Sane.

"Olen nii uhke. Oli nauding selle meeskonnaga töötada," ütles kohtumise järel viimaseid mänge Bayerni peatreenerina tegutsev Hansi Flick. 

Standings provided by SofaScore LiveScore