Paul Aroni auks lehvis laupäeval Barcelona ringrajal Eesti lipp, pühapäeval jäi ta esimesena poodiumilt väljaFoto: https://twitter.com/Circuitcat_eng
Auto-Moto uudised
9. mai 2021, 14:38

VIDEO | Laupäeval kolmandana lõpetanud Aron kaotas pühapäeval viimastel minutitel poodiumikoha

Prema Powerteam meeskonnas sõitev Paul Aron lõpetas Barcelona ringrajal toimunud Formula Regional EM-sarja sõidud kolmanda ja neljandana.

17aastane Aron sai nii laupäeval kui pühapäeval lähte neljandalt stardipositsioonilt. Mõlemal päeval suutis ta sõidu jooksul ühe koha võrra seisu parandada ja eile ta lõpetaski etapi kolmandana.

Pühapäeval jäi kolmandat kohta hoidnud eestlane aga prantslase Isack Hasjari surve all, kes noolis kümmekond minutit oma võimalust. Lõpuks mängis vastasele kaardid kätte Aron ise, kes eksis kurvist väljudes ja andis koha ära.

(Aroni sõiduviga alates 40.10)

 

Kui Aron Kataloonias lõpetas sõidud 3. ja 4. kohal, siis hooaja evaetapilt Imolas oli ta 4. ja 2. Kokkuvõttes annab see eestlasele 57 silma, millega ta on  Formula Regional EM-sarjas teine. Tema seljataha jääb 20aastane britt Alex Quinn 48 punktiga. Sarja juhib Hispaanias mõlemad sõidud võitnud 21aastane šveitslane Grégoire Saucy, kellel on kaukas 85 punkti.