Foto: Envato Elements
Sisuturundus
17. mai 2021, 13:33

Puhas töökeskkond tagab töötajate kõrgema motivatsiooni

Kontor on nii ettevõtte juhi kui ka töötajate jaoks justkui teine kodu. Töökeskkonnas veedame suure aja oma päevast ning selle korrashoiust sõltub, kui meeldiv on töökeskkonnas olla ning kui produktiivne on meie tööpäev. Järgnevalt selgitame lähemalt, miks on kontori koristus oluline ning mida täpsemalt sisaldab kontorite koristusteenus.

Kontori koristus ja selle olulisus

Kontori koristus on oluline, et säilitada enda ettevõttest lugupidav ilme. Korras ning hästi lõhnav töökeskkond jätab klientidele meeldiva esmamulje ning hoiab kõrgel töötajate motivatsiooni, mida näitavad ka erinevad uuringud. Näiteks viidi Hollandis läbi uuring, mis kinnitab, et puhas töökeskkond tagab töötajate seas suurema produktiivsuse. Uuringus osalejad leidsid, et mida puhtam on nende töökeskkond, seda kõrgem on nende rahulolu oma tööga. Mida suurem on rahulolu oma tööga, seda kõrgemana tajuvad töötajad oma produktiivsust. Seega puhas töökeskkond ei ole mitte ainult meeldiv, vaid mõjutab otseselt seda, kui viljakad on meie tööpäevad.

Aja väärtustamine

Ettevõtjana teame, et ettevõtte ja töötajate aeg on olulised. Firma liikmed ei peaks muretsema kontori korrashoiu pärast, vaid keskenduma oma põhitegevusele. Just seetõttu tasub tellida igakuine teenus ja jätta kontori puhastamine professionaalse firma hooleks, et ise keskenduda oma ärilistele eesmärkidele. Kontori korrastamine säästab lõpuks aega, mis on kõige kallim ressurss.

Mida töötajad ise teha saavad?

Puhas kontor aitab hoida personali tervena ja piirab võetud haiguspäevade arvu. Määrdunud tööpinnad võivad kaasa aidata rohkemate töötajate haigestumisele. Seetõttu on oluline ka ise puhtust pidada – desinfitseerida oma töölauda enne ja pärast tööpäeva, et hoida eemal haigusi. Niisama oluline on, et hoiad enda töölaua korras – ka see mängib rolli enda tootlikkuses, sest puhas keskkond aitab kaasa produktiivsusele.

Kontorite koristusteenus – millest alustada?

Kontorite koristusteenuse välja töötamine saab alguse personaalsest lähenemisest. Vastavalt ettevõtte soovidele koostatakse plaan, milles lepitakse kokku koristusteenuse täpne sisu ning sagedus. Kui otsustad professionaalse koristusfirma kasuks, saate koos täpselt kokku leppida, kas kontorit tuleks koristada iga päev, üle päeva või kaks-kolm korda nädalas. Koristusfirma täidab ka erisoove, näiteks nõudepesu, ruumide lõhnastamine või kohvi ja tee keetmine.

Iga kontori koristamine on eriilmeline protsess. Koristusteenuse sisu sõltub juba suuresti kontorist – kui suur see on, millised on pinnad, milliseid materjale tuleb puhastada jne.

Teenuse hind selgitatakse välja peale info ja soovide kaardistamist. Hinnapakkumisel võetakse arvesse ruumide pindala, umbkaudne sisustustihedus, ruumide otstarve sõltuvalt külastatavusest, tualettruumide arv (eraldi naiste ja meeste tualetid), üldkasutatavate ruumide arv (koridorid, trepikojad, fuajeed, duširuumid, saunad) ning erisoovid.

Telli kontori koristus professionaalselt koristusfirmalt

Ettevõtte üldise tootlikkuse suurendamiseks on puhta ja korraliku tööruumi hoidmine ülitähtis. Rahulikus ja organiseeritud keskkonnas on töötajad tervemad, vähem stressis ja suudavad paremini oma tööle keskenduda. Seetõttu peaksid puhtus ja korrastatus olema kõigi ettevõtete omanike prioriteet. Kui sul puudub hea partner koristusfirma näol, siis võta meiega ühendust ja töötame üheskoos välja puhastusplaani, mis sobib just sinu ettevõttele.

SPS Grupp on 15 tegutsemisaasta jooksul saanud hea kogemuse ning teostab oma tööd professionaalselt ning usaldusväärselt. Kasutame oma töös ohutuid ja keskkonnasõbralikke puhastusvahendeid, mis ei süvenda töötajate allergiat ega ärrita nahka. Loe lähemalt kontorite koristusteenuse kohta meie teenuste lehelt.