Foto: Envato Elements
Sisuturundus
14. mai 2021, 10:43

Soovitused Viaplayst: siin on 5 fantastilist filmi, mida kohe eestikeelsete subtiitritega vaadata!

Naudi kohalike subtiitritega enam kui 2500 tundi Viaplay meelelahutust hinnaga 9,99 eurot kuus – ja esimesed kaks nädalat on sulle täiesti tasuta. Registreeru SIIN.

Et saaksid ettekujutuse, mida põnevat on Viaplays vaadata, anname mõned soovitused.

Bloodshot

Pärast seda, kui Bloodshotti tulistatakse, äratab teadlaste meeskond ta ellu, andes üliinimliku jõu ja tervendamisvõime. Nanotehnoloogiaga relvastatud veenidega on ta üks peatamatu jõud – veel võimsam kui silmapilkse terveksravimise võime. Ent kui ettevõte tema meele ja mälestustega manipuleerida otsustab, peab Garrison asuma meeleheitlikule missioonile, et teada saada, mis on päris ja mis mitte, ja kes ta tegelikult on.

Bad Boys For Life / Pahad poisid kogu eluks

Mehhiko narkoparuni naine ja poeg alustavad kättemaksuhimulist katset tappa kõik tema kohtuprotsessis ja vangistamises osalenud inimesed, sealhulgas Miami uurija Mike Lowrey. Pärast haavata saamist liitub ta partner Marcus Burnetti ja uue eliitametnike meeskonnaga, et järeleandmatule Amando Armasele vastu astuda. Kuid vanakooli vaheda meelega politseinikud peavad varsti õppima oma uute eliitkolleegidega läbi saama, kui kavatsevad kõrvaldada kuritahtliku kartelli, kes nende elu ohtu seab.

Charlie inglid

Maailma targimad, vapraimad ja koolitatuimad naised on üle maailma laiali ja nüüd on mitmed inglite tiimid, keda kõiki juhendab nende oma Bosley, valmis lahendama ka kõige raskemaid ülesandeid. Elena Houghlin on teadlane, insener ja leiutaja, kes on loonud Calisto – säästva energiaallika, mis muudab murranguliselt viisi, kuidas inimesed oma võimu kasutavad. Kui aga tipptasemel tehnoloogia satub valedesse kätesse, pöördub Elena abi saamiseks Townsendi detektiivibüroo poole. Nüüd on inglite – Jane’i, Sabina ja äsja tööle võetud Elena – ülesanne Calisto enne tagasi saada, kui keegi selle massihävitusrelvaks muudab.

Jumanji The Next Level

Kui Spencer läheb tagasi fantaasiamaailma Jumanji, astuvad uuesti mängu Martha, Fridge ja Bethany, et teda koju tuua. Kuid miski pole ootuspärane ja mängureeglid on oluliselt muutunud. Kõik, mida sõbrad Jumanji kohta teavad, on varsti muutumas, sest nad avastavad, et koju jõudmiseks tuleb ületada rohkemaid takistusi ja seljatada veel suuremaid ohte.

The Addams Family / Perekond Addams

Animamuinasjutt kõige hullumeelsemast reisiperekonnast. Salapärase ja kõhedakstegeva perekond Addamsi liikmed Gomez, Morticia, Pugsley, Kolmapäev, Onu Fester ja Vanaema valmistuvad külastama oma veelgi jubedamaid sugulasi. Kuid peagi tekivad raskused, kui kahtlane telenägu Margaux Needler taipab, et Addamsite mäetipuhäärber on ees tema unistusel müüa kõik naabruses olevad majad.

www.viaplay.ee