Nõmme Kalju ja Paide Linnameeskond mängisid väravateta viiki

Foto: Erki Pärnaku
Jalgpall
16. mai 2021, 17:53

GALERII | Paide peatreener Zahovaiko väravateta viigist: „Jäime rahule, miinimumeesmärk sai täidetud.“

Jalgpalli meistriliiga 13. vooru tippmängus tegid Nõmme Kalju ja Paide Linnameeskond väravateta viigi.

Kuna Kadrioru staadion on remondis, pallisid satsid Tallinna noorte treeningkeskuse (TNTK) murul. Võimalustevaese avapoolaja järel haaras initsiatiivi Kalju.

Paide juhendaja Vjatšeslav Zahovaiko tõdes, et see oli keeruline hetk. „Teise poolaja alguses me ei saanud mängu sisse, pidime kannatama ja pallita mängima, mis andis neile võimaluse standarditest ja neil olid järjest nurgalöögid,“ selgitas ta matši järel ERRi otseülekandes, et see oli Kalju parim periood.

„Mida aeg edasi, seda rohkem andis väsimuse foon neil tunda. Aga lõpufaasis oli initsiatiiv meie käes, aga meil jäid ees teravusest ja täpsusest puudu,“ nentis 39aastane loots.

Esimeses ringis olid tiimid niisamuti viiki mängimas, kuid lõppeks võttis Paide Sergei Mošnikovi 90+10 minuti tabamusest 2 : 1 võidu. Sellel pühapäeval jäid väravad löömata, kuid Kalju peatreener Sergei Frantsev oli mängujärgselt punktiga rahul.

Sama tõdes Zahovaiko. „Jäime rahule, miinimum eesmärk sai täidetud. Punkt on okei tulemus. Üritasime endast kõik anda, et kolme punkti saada. Etteheiteid pole, mängisime maksimaalselt oma võimed välja,“ ütles Paide juhendaja.

Vjatšeslav Zahovaiko

Foto: Stanislav Moškov

Linnameeskonnal on tabelis kirjas 24 punkti, samas on nad viimases kolmes matšis võiduta, kui 0 : 0 viigile Kaljuga eelnesid 1 : 2 kaotus Levadiale ja 2 : 2 viik Kuressaarega.

Zahovaiko sõnul pole muretsemiseks põhjust. „Me ei kaotanud. Kalju on vaatamata hooaja algusele tiitlipretendent. Pole vaja muretseda, peamine, et püsime tervena. Vaatame positiivselt edasi,“ lisas ta.

Eesti meistriliigat juhib Levadia, kellel on koos 28 punkti. Kalju on 11 mänguga kogunud 16 silma, mis annab viienda koha. Nende ees on 17 punktiga Flora ja Legion, kuid neist esimene on Kaljust pidanud 4 mängu vähem ja teine ühe mängu rohkem.

Tabeliseis

Foto: Jalgpall.ee/Ekraanitõmmis