„Inimesed ei tea seda, kuid üks põhjus, miks mu mees mängis vigastusi ja valu trotsides, oli see, et ta käis noorena saalis vaatamas oma lemmikmängijat,“ tõdes Vanessa Bryant (paremal), et Kobe suur eeskuju oli Michael Jordan ja ta tahtis oma fännidele sarnaselt olemas olla.

Foto: AP/Scanpix
Korvpall
16. mai 2021, 19:26

NBA kuulsuste halli nimetati Bryant, Duncan ja Garnett. Byranti lesk kõnes: olen kindel, et ta naerab taevas

Korvpalliliigas NBA peeti tseremoonia, kus nimetati üheksa uut liiget NBA kuulsuste halli. Teiste hulgas said tunnuste osaliseks Tim Duncan, Kevin Garnett ja Kobe Bryant. Kui neist kaks esimest tänasid laval oma kaasteelisi, siis kopteriõnnetuses hukkunud Kobe eest pidas kõne tema lesk Vanessa. „Sa pole lihtsalt mõne hooaja kõige parem mängija, vaid läbi aegade üks parimatest. Olen sinu üle väga uhke. Armastan sind igavesti,“ ütles naine emotsionaalses kõnes.

„Varem hoidusin alati oma mehe avalikust kiitmisest, sest tundsin, et ta sai piisavalt kiitust oma fännidelt ja keegi pidi ta tagasi reaalsusesse tooma," ütles varalahkunud Kobe Bryanti lesk Vanessa Mohegan Sun Arenal. „Praegu olen kindel, et ta naerab taevas, sest hakkan teda avalikult suurel laval kiitma. Kujutan teda seismas käed rüpes, tohutu muigega. Ta võidab mind endiselt.“

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99