Foto: Twitch.tv
Esport
18. mai 2021, 11:50

See Twitch.tv muudatus mõjutab positiivselt ka eestlaseid (1)

Voogedastusplatvorm Twitch.tv on juba aastaid inimeste meelt lahutanud. Täpsemalt on seda teinud veebilehte kasutavad mängurid, kes enda kogemusi ka vaatajatega jagavad. Jälgivate silmapaaride omanikel on aga omakorda võimalik striimereid toetada.

Üheks selliseks võimaluseks on endale meelepärase kanali tasuline tellimine. Juba aastaid on tellimise baashinnaks olnud 4,99 dollarit. Küll pole aga Amazonile kuuluv Twitch seni viitsinud seda numbrit teistesse valuutadesse ümber arvestada.

Nii ongi juhtunud, et näiteks eestlased on maksnud tellimuse eest 4,99 eurot (4,99 dollarit on umbes 4,10 eurot). See tähendab, et tihtilugu on väljaspool Ameerikat elavad inimesed tellimuse eest rohkem raha välja käima pidanud. Mõnes piirkonnas on tellimuse hind võrreldes kohaliku elukallidusega lausa ebanormaalselt kõrge.

Need ajad on õnneks otsa saamas. Twitch teatas, et kohandab tellimuste hindasid vastavalt vaatajate elukohale. Esimeste seas on Türgi ja Mehhiko (alates 20. mai), 2021. aasta kolmandast kvartalist alates kohandatakse hindasid mujal maailmas, sealhulgas ka Eestis.