Foto: Naughty Dog / PlayStation
Esport
20. mai 2021, 15:30

2020. aasta auhinnatuim mäng sai PlayStation 5 peal olulise uuenduse

Mullu juunikuus ilmunud „The Last of Us Part II“ jagas mängurid kahte leeri. Ühed kiitsid, teised laitsid. Küll aga ei saa keegi vastu vaielda asjaolule, et tegemist on 2020. aasta (ning terve ajaloo) auhinnatuima mänguga!

Algselt PlayStation 4 konsoolil ilmunud teos sai hiljuti ühe olulise uuenduse. Nimelt saavad PS5 kasutajad mängu (tagasiühilduvuse kaudu) nautida parandatud kaadrisagedusega. Täpsemalt jooksutab Sony uusim seade teost sujuvad 60 kaadrit sekundis.

Arendajate sõnul on nad PlayStation 5 omadustest vaimustuses ning loodetavasti ei jää antud uuendus ainukeseks.

Hiljuti rääkisid sarja loojad, et nad on ka kolmanda osa jaoks süžee välja mõelnud. Kas ja millal sellest reaalne mäng saab, nad praegu veel ei tea. Väidetavalt töötab stuudio hoopiski esimese osa uusversiooni kallal. Samuti on töös mängul põhinev telesari, milles peaosalisi kehastavad „Troonide mängust“ tuntud näitlejad.

Teise osa kohta kirjutasime Õhtuleht Esport arvustuses järgmiselt: „„The Last of Us“ jättis endast mängutööstusesse maha ääretult suure ja olulise jälje. Teine osa ei suuda mitte ainult sama teha, vaid latti veelgi kõrgemale tõsta.“