Philadelphia 76ersi keskmängija Dwight Howard vaatas möödunud ööl, kuidas turvamees maadles platsile jooksnud fänniga

Foto: AP/Scanpix
Korvpall
1. juuni 2021, 11:18

VIDEOD | Saali naasnud fännid lennutavad NBA mängijate suunas sülge, pudeleid ja plaksumaisi. Irving: rassism pole kuhugi kadunud, oleme nagu loomaaia eksponaadid

Rõõm pika koroonapausi järel saalidesse pääsenud NBA fännide üle jäi üürikeseks, sest viimaste päevade jooksul on nad tähtmängijate suunas saatnud plaksumaisi, sülge, sõimu ja pudeleid. Korvpallurid ja liiga juhid anuvad, et toetajad võtaksid end kokku ning pahalastele on määratud eluaegsed keelud. „Kahjuks elame ühiskonnas, kus inimesed ei austa üksteist. Selliseid asju ei tohiks juhtuda mängul ega ühelgi teisel üritusel,“ leidis Atlanta Hawksi juhendaja Nate McMillan, et asi on käest ära läinud.

„On kahetsusväärne, et sport on sattunud ristteele, kus vanad taagad tulevad välja. Rassism on pikalt pulbitsenud meelelahutuses ja spordis, kus inimesi koheldakse nagu loomaaia eksponaate,“ ütles Brooklyn Netsi tagamängija Kyrie Irving peale 141 : 126 Boston Celticsi alistamist, kus mehe suunas visati pudel, mis lendas napilt mööda tema peast.

Edasi lugemiseks: