KAS HOLLANDIL SUUDETAKSE UUESTI SELG PRÜGISEKS TEHA? „Võiduga Hollandi üle tõstsime endal ka ootused kõrgeks. Mängijad panid endale liigsed pinged peale ja mis seal salata, teisel päeval natuke lagunesime,“ võttis Siim Raudla möödunud nädalavahetuse kokku. Eeloleval nädalavahetusel on Jane Svilbergil (12), Anna Gret Asil (2) ja Kadri-Ann Lass (7) taas võimalust olümpiapääset püüda.

Foto: FIBA
Korvpall
1. juuni 2021, 13:22

Kuue naiskonna turniiril olümpiapääset jahtiva Eesti koondise peatreener: asi on tehtav

Sellel nädalavahetusel madistavad Eesti, Hollandi, Itaalia, Iraani, Hiina Taipei ja Ungari 3x3 korvpalli naiskonnad viimase koduväljakul toimuval turniiril ühe olümpiapääsme peale. Möödunud pühapäeval päädinud kvalifikatsioonivõistlusel sai Eesti kaks võitu ja kaks kaotust, millest tehti omad järeldused. „Ka Ungari vastu on võimalik mängida, kuid me peame kaitses maksimaalselt õnnestuma, et nad läheksid lati alt läbi,“ leiab koondise juhendaja Siim Raudla, et ka eeloleva turniiri suursoosik on heal päeval võidetav.

„Ise hakkasin ka mõtlema, et taasiseseisvunud Eesti korvpallis pole olümpia nii lähedal olnudki. Ma ei ütleks, et asi oleks ülimalt reaalne, aga on tehtav,“ ütles koondise juhendaja Siim Raudla Õhtulehele.

Edasi lugemiseks: