Anett Kontaveit.

Foto: Reuters/Scanpix
Tennis
3. juuni 2021, 20:36

Kontaveit võimsast võidust: väga-väga hea mäng minu poolt (1)

Anett Kontaveit (WTA 31.) näitas Prantsusmaa lahtiste meistrivõistluste teises ringis hiilgavat tennist, kui alistas kohaliku sportlase Kristina Mladenovici (WTA 61.) vähem kui tunniga 6 : 2, 6 : 0. Seejuures ei võitnud vastane pärast esimese seti seisu 2 : 2 ainsatki geimi.

„Väga-väga hea mäng minu poolt, olen oma esitusega väga rahul,“ säras Kontaveit kohtumise järel platsil antud kiires kommentaaris. „Olin agressivne ja suutsin oma mängu vastasele peale suruda.“

Eelmisel aastal kaotas Kontaveit French Openi avaringis teisele prantslannale Caroline Garciale. Kuidas teda mõjutas publiku ees kohaliku tennisisti vastu mängimine?

„Sellest on nii palju aega möödas, kui viimati sain publiku ees mängida,“ vastas Kontaveit. „Ma ei mõelnud sellele, et publik toetab teda. Nautisin lihtsalt, et inimesed on kohal ja vaatavad meie mängu.

Esimese ringi mängu ajal (Kontaveit võitis raske matši šveitslanna Viktorija Golubici vastu 6 : 7 (4), 7 : 6 (5), 6 : 0 – toim) oli tribüünil inimesi, kes elasid mulle kaasa. Kui aus olla, siis see, et ma avaringist edasi pääsesin, tuli peamiselt just tänu fännidele.“