Rogerio Caboclo.

Foto: JORGE ADORNO/Scanpix
Kõmu
8. juuni 2021, 14:08

MIS TOIMUB BRASIILIAS? Jalgpalliliidu president uurib töötajate masturbeerimise kohta ja söödab neile koeraküpsiseid!?

Brasiilia jalgpallis on lahvatanud omapärane skandaal, mille keskmes on kohaliku vutiliidu president Rogerio Caboclo.

Portaal rt.com vahendas, et 2019. aastast Brasiilia jalgpalliliitu juhtiv Caboclo on töölt 30 päevaks kõrvaldatud, sest tema viimase aja käitumine on olnud äärmiselt häiriv. Väidete kohaselt olevat hilistes 40. eluaastates jalgpalliametnik kutsunud märtsikuu keskel ühe oma alluvatest enda kontorisse. Seal palus ta naissoost töötajal maski eemaldada ning käskis tal juua klaasi veini. Seejärel olevat Caboclo uurinud, keda naisametnik kontorist atraktiivseks peab, ning viidanud üsna jõuliselt enda privaatsetele kehaosadele. Lisaks olevat ta rääkinud endast ja oma abikaasast, kuid andnud selgelt mõista, et neil mõlemal on abieluväline afäär.

Caboclo olevat tema kabinetti kutsutud naisele pakkunud veel korra veini enne seda, kui ta asus külalise seksuaalelu kohta uurima. Portaali rt.com andmetel olevat Brasiilia vutiliidu juht küsinud, kuidas naine peab vastu sellele, et Caboclo talle iga päev külge lööb. Järgmise sammuna esitas ta lausa küsimuse, kas naine ka masturbeerib. Selle peale lahkus naine Caboclo ruumidest. Väidetavalt on kogu vestlus olemas ka lindistatult.

See pole aga juttude kohaselt ainuke ebasobiv käitumine, millega Brasiilia jalgpalliliidu president sel kevadel hakkama on saanud. Portaali rt.com artiklis väidetakse sedagi, et Caboclo oli kevadel ühel tööpäeval oma kodus purjutanud ning seejärel kutsunud üht oma töötajat „väikeseks kutsuks“ ning pakkunud talle seejärel süüa koeraküpsiseid. Järgmisel päeval andis töötaja Brasiilia jalgpalliliidu bossile teada, et oli tema käitumine oli väga solvav, kuid seepeale teatas Caboclo hoopiski, et töötaja rõivastus pole sobiv, ning palus tal garderoobi vahetada. Väidetavalt olevat mees olnud isegi nõus uute riiete eest maksma.

Caboclo on mõlemaid süüdistusi eitanud.