Moonika Sööt, Natalja Fetissova, Annika Luik.

Foto: Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit
Spordivaria
8. juuni 2021, 12:25

SÄRISEVAD PILDID | Eesti kulturistid ja fitnessisportlased sõitsid Lätist koju mitmete auhindadega (5)

Pühapäeval, 6. juunil toimusid Lätis IFBB Fitmodel World Cup ja Läti lahtised meistrivõistlused kulturismis ja fitnessis, kus olid võistlemas ka Eesti sportlased.

Läti lahtistel meistrivõistlustel olid naiste bodyfitnessis võistlemas Natalja Fetissova, kes sai esimese koha, ja Aleksandra Nevski, kes tuli kolmandaks.

Bikiinifitnessi kategoorias kuni 166 cm saavutas Elerin Kaasik II koha ja Annika Luik tuli kolmandale kohale. Bikiinifitnessi pikemas kategoorias (+166) oli võistlemas Karoliina Liitmaa, kes tuli viiendaks. Bikiinifitnessi masters vanusekategoorias tuli Annika Luik teisele kohale ning Katre Krik kuuendale kohale.

Masters wellness fitnessis sai Moonika Sööt neljanda koha.

Meestest olid võistlemas Rait Vahermets, Rasmus Klaos ja Peep Reinart. Vahermets sai meeste physique avatud kategoorias teise koha, Rasmus Klaos neljanda koha. Meeste kulturismis tuli Peep Reinart teisele kohale, Rasmus Klaos võttis kolmanda koha karika.

IFBB Fitmodel World Cupil sai Elvi Ossipov fitmodel 172+ kuuenda koha, Jelena Smirnova kahjuks oma pikkuskategoorias finaali ei pääsenud.