Sisuturundus
22. juuni 2021, 14:58

Mallukas: jalka läheb alati tuliseks… A-LA-TI!

„Täiesti hämmastav, kui kiiresti tekib hasart ja juba avastadki ennast teleka ees poolhüsteerias, kui „valed„ värava löövad,“ kirjeldab blogija Mallukas, kes vaatab jalgpalli ainult suurturniiride ajal.

Sel korral on Mallukas võtnud vastu fenixjalka.ee väljakutse ja kavatseb EM-i mängude tulemusi ennustada täpsemalt kui vutiekspert Ott Järvela. „Mis seal siis rasket on? Mehed jooksevad ringi. Ajavad palli taga. Üks saab palli väravasse, teised on pettunud. Ha-ha-ha,“ naerab Mallukas laginal. Tõsinedes lisab ta aga, et pall on ümmargune ja sellisel turniiril võib iga mäng tähtsaid eksperte üllatada. „Kõik need pallimängud on üks paras joppamise asi ja ma ei näe absoluutselt põhjust, miks mina võita ei võiks.“

„Minu relvad on naiselik intuitsioon, emotsioonid ning muidugi mu mitukümmend tuhat sõpsi blogis ja Instagramis, kes mind valiku tegemisel aidata võivad,” on Mallukas ise optimistlik.

„Kes meist tegelikult täpsemini ennustab, sellele saab terve EMi kaasa elada ja ka meiega kaasa mängida fenixjalka.ee lehel. Meie seal ennustame ja teie valite, kumba ennustust usute. Kes õige poole valib, see võib võita igasugu lahedaid auhindu kuni puhkusereisini välja,„ räägib Mallukas. Igapäevaste auhindade hulgas on ka Sportlandi kinkekaardid, jalkasärgid ja jalgpallid. „Tulge kohe ja hääletage ikka minu poolt, küll siis tulevad ka võidud.“

Mallukal on Ott Järvelale valmis ka „karistus“, kui viimane selle väljakutse kaotama peaks. „Kaua ma ikka neid kreemide ja ilutoodete tutvustusi ise vorbin? Las Ott teeb ühe minu asemel,“ on ta oma plaani üle selgelt rõõmus. Malluka kaotuse korral tuleks tal endal aga Ott Järvela eest üks jalgpallireportaaž kirjutada.

„Ah et kes selle EMi siis ära võidab? Kammoon, silmad on mul ju ometi peas ja kuna ma Hispaaniat nii väga armastan, siis on ikka megaloogiline just neid eelistada. Hot'id Hispaania mehed muidugi!” on Mallukas veendunud.

Malluka ja Ott Järvela vahelist ennustusduelli jälgida ja lahedaid auhindu võita saab SIIT!