Käsipall

Kokaks kehastunud Eesti parim käsipallur muudab koos vennaga kebabi kuvandit 

Kadi Parts, 15. juuni 2021 08:13
KOONDISLANE VÕI KOKK? Brööderi restorani külastajad saavad praegu nautida Rootsis kogemusi omandanud Karl Toomi tainategemise oskusi.Foto: Grete-Elisabeth Lauri

Mida teevad tippsportlased hooajavahelistel pausidel? Pikutavad rannas? Teevad trenni? Reisivad ringi? Või avavad oma restorani? Just viimase mõtte viis ellu mullu Eesti parimaks käsipalluriks valitud Karl Toom, kelle verivärske pererestorani Brööder leiab Mustamäe mändide alt.

23aastase Toomi jaoks pole söögiäris tegutsemine sugugi võõras: tema vanemad on Viljandis pidanud restorani juba üle 20 aasta. Esialgu keskenduti vaid kebabile, kuid kuna Raudnaela kõrts asub Viljandist kaheksa kilomeetrit väljas, oli ainult ühele toidule keskendumine keeruline ning nüüdseks pakutakse seal igasugust pubitoitu.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

03.05.2021
Mullune Eesti parim meeskäsipallur siirdub uueks hooajaks Saksamaale

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee