Andrea Adamo

Foto: AFP/Scanpix
WRC
16. juuni 2021, 14:10

Hyundai boss kahest järjestikkusest liidrikohalt katkestamisest: „Ma ei näe, et keegi oleks midagi valesti teinud.“

Kuigi Ott Tänak-Martin Järveoja katkestasid liidrikohalt nii Portugalis kui ka Sardiinias ning sellega on auto vastupidavus küsimärgi alla seatud, siis tiimi boss Andrea Adamo ei näe kardinaalseteks muudatusteks põhjust.

„Kui me teeks nüüd midagi teisiti, siis see tähendaks, et me oleks Itaalia ettevalmistusel vigu teinud. Aga ma ei näe, et me oleks vigu teinud. Portugalis olime juhtimas, Sardiinias olime juhtimas…“ alustas Adamo, kes salvas teravalt ka ajakirjanikke. „Ma ei näe, miks ma peaks midagi muutma. Ma ei näe, et keegi oleks midagi valesti teinud. Ma mõistan ka teie rolli, teil on lugusid vaja. Täna ma aga ei näe, et oleks mingit lugu.“

Adamo sõnas, et ta küll ei usu õnne või ebaõnne, ent Sardiinias juhtunud oli lihtsalt halbade asjade kokkulangemine.

„Üks sõitja (Dani Sordo) keeras autu üle katuse, teine (Ott Tänak) sõitis otsa kivile, mis ilmselt sattus sinna eespool sõitnud autost. Ma ju ei saa minna enda sõitjate ette teed puhastama. Ma usun, et selliste momentide puhul tuleks täielikult vältida paanitsemist, nutmist ja kallistuste otsimist,“ kinnitas Adamo.

Tiimi boss ütles ka selgelt välja, et kuigi Safari ralliks saab kindlasti teha parendusi, aga ta usaldab oma tiimi täielikult.

„Ma ei pea tiimi ümber komplekteerima. Nad pole varem kuskile läinud ja mul pole vajadust Neile enesekindlust süstida, sest nad pole seda kunagi kaotanud,“ kinnitas Adamo.