Sergio Ramos, Aivar Pohlak ja Florentino Perez.

Foto: Martin Ahven
Jalgpall
16. juuni 2021, 23:04

LEGEND LAHKUB! Madridi Realis algab uus ajastu (1)

Sergio Ramos liitus Madridi Reali jalgpalliklubiga 2005. aasta suvel. Hispaania ajaloo edukaim klubi maksis toona Sevillale 27 miljonit eurot. Täna selgus, et Ramos lahkub 35aastasena Realist.

16 aasta jooksul esindas keskkaitsja Reali 671 mängus ja lõi 101 väravat. Ta võitis viis Hispaania meistritiitlit, neli meistrite liiga karikat ja krooniti neli korda klubide maailmameistriks. Neli korda panid Real ja Ramos kinni Hispaania superkarika, kaks korda võideti kohalik karikasari. Lisaks nopiti kolm UEFA superkarikat. 

Klubi andis kolmapäeval välja ametliku teate, et legend lahkub klubist ja neljapäeva pärastlõunal korraldatakse pressikonverents, kus osalevad nii Ramos kui ka Reali president Florentino Perez. 

Ramos oli juba aastaid Reali tähtsaim mängija. Ta oli kapten ja liider. Veel pole teada, kas ja kus kavatseb hispaanlane karjääri jätkata.

Enne jalgpalli EMi tabas üldsust tõeline üllatuspomm, kui selgus, et Ramos ei pääsenud Hispaania koondisesse. Veelgi enam, Luis Enrique ei kutsunud rahvusesindusse ühtegi Reali mängijat.