Foto: Kongregate Inc / Team17 / Funselektor Labs Inc., Flippfly, Noodlecake Studios
Esport
18. juuni 2021, 13:56

NÄDALAVAHETUSEKS TEGEVUST: need kolm mängu on praegu tasuta saadaval

Otsid nädalavahetuseks tegevust? Ei, võid ujumispüksid tagasi kappi panna, sest soe suveilm on perfektne hoopiski videomängude mängimiseks. Miks peesitada palava käes, kui saad aega veeta jahedas toas?

Eesootaval nädalavahetusel mängudest puudu ei tule, sest arvutimängureid rõõmustatakse praegu lausa kolme erineva teosega, mille eest ei pea sentigi maksma.

Alustame muidugi Epic Gamesi poest, kus sel nädalal jagatakse ära kaks erinevat teost. Esimeseks neist külgvaates tulistamismäng „Hell is other demons“. Laheda pikselgraafikaga kuulipõrgus satub mängija kokku arvukate vaenlaste ja suurte bossikaklustega.

Pakkumine kehtib kuni 24. juuni õhtupoolikuni.

Teisena pannakse proovile kõik sinu sõprussuhted, sest tasuta teoseks on seltskonnamäng „Overcooked 2“. Omavaheline koostöö peab olema piisaval tasemel, et rahuldada virtuaalse restorani nõudlike külastajate ka kõige pöörasemad tellimused.

Pakkumine kehtib kuni 24. juuni õhtupoolikuni.

Gog.com poe vahendusel saab aga tasuta lunastada säärase teose nagu seda on „Absolute Drift“. Nagu nimigi vihjab, on tegemist automänguga, milles eesmärgiks oma sõiduvahendiga külg ees kurve läbida.

Pakkumine kehtib kuni 19. juuni pärastlõunani, seega tasub olla kiire!