Christian Eriksen.

Foto: JONATHAN NACKSTRAND
Jalgpall
19. juuni 2021, 17:19

Haiglast välja kirjutatud Eriksen kiirustas kohe meeskonna treeningule

Eelmise nädala laupäeval keset jalgpalli EM-kohtumist kokku kukkunud Christian Eriksen lubati viimaks haiglast koju ning taanlane kiirustas kohe oma tiimikaaslasi tervitama.

Eriksen sattus väga keerulisse olukorda eelmisel laupäeval, kui ta EMi teisel päeval mängus Soome vastu kokku kukkus, hiljem leiti selle põhjuseks olevat südamerike. Taanlast elustati pikalt ja kuigi olukord tundus kehv, viidi ta haiglasse ja mehe elu suudeti päästa. Tänaseks on Eriksen haiglast vabastatud ja kuhu ta kiirustas? Oma koondise juurde!

ESPN vahendas, et taanlane üllatas eile oma tiimi treeningsessiooni ajal ning käis kõiki koondisekaaslasi kallistamas. „Ta tundus olevat heas tujus ning andis tiimile head energiat,“ muljetas koondisekaaslane Christian Norgaard. „Võisime teda kallistada ja oli tore näha teda taas kõndimas koos oma pojaga. See oli mitmes mõttes hea päev. See oli just see, mida vajasime,“ lisas ta.

Taani on B-alagrupis kahe vooru järel viimasel ehk neljandal kohal, kui kaotatud on nii Soomele kui Belgiale. Ees ootab veel kohtumine Venemaaga.