Kevin Durant.

Foto: AFP
Korvpall
20. juuni 2021, 11:00

VALUS! Brooklyni jäid edasipääsust lahutama mõned millimeetrid

NBA korvpalliliigas pidasid idakonverentsi poolfinaalis tõeliselt tulise lahingu maha Milwaukee Bucks ja Brooklyn Nets. Seeria venis seitsme matši pikkuseks ning otsustavas mängus noppis Bucks 115 : 11 võidu. 

Et seeria lõpp oleks ikka maksimaalselt pingeline, viis Netsi äss Kevin Durant kohtumise viimaste sekundite viskega lisaajale. Kusjuures Duranti vise andis Netsile kaks punkti, aga kui tema jalg poleks ülinapilt kaugviske joont riivanud, noppinuks Nets ilmselt võidu. Tõsi, veidi üle sekundi jäi veel selle viske järel mängida. Kokkuvõtes oli Brooklyni triumf kõigest millimeetrite kaugusel.

Lisaajal oli siiski parem Bucks ning tiitlijahti jätkavad nemad. Idakonverentsi finaalis ootab neid kas Philadelphia või Atlanta, sealgi seerias on seis 3 : 3 viigis ja kõik otsustab seitsmes matš.

Bucksi parimana viskas otsustavas mängus enim punkte Giannis Antetokounmpo, kelle arvele jäi 40 silma ja 13 lauapalli. Khris Middleton lisas 23 punkti. Kevin Durant panustas Netsi skoori koguni 48 punktiga, kuid sellestki jäi seekord väheks.