Foto: DICE / Electronic Arts
Esport
21. juuni 2021, 10:36

Uue „Battlefieldi“ ootuses on ootamatult kerkinud ka seeria varasema osa mängijate hulk

Juuni alguses välja kuulutatud „Battlefield 2042“ esimene treiler tõi tagasi soojad mälestused vanadest headest aegadest. Tundub, et eelkõige seeria neljandast osast tuttavad jaburad trikid panid nii mitmegi mänguri sõrmeotsad ootusärevusest sügelema.

Sellest tulenevalt on paljud sarja fännid naasnud 2013. aasta „Battlefield 4“ juurde. Eriti hulluks kujunes olukord ameeriklasi võõrustavates serverites, mistõttu kujunesid ooteajad ebainimlikult pikkadeks. Õnneks märkasid seda arendajad-väljaandjad ning nii suurendatigi serverite mahutavust. Kõnealusest situatsioonist võib välja lugeda nii mõndagi.

Viimastel aastatel on tundunud, et teiste tulistamismängude kõrval on „Battlefieldi“ seeria aina rohkem tahaplaanile jäämas. Olukorda pole suutnud paremaks muuta erinevate ilmasõdade temaatika ega ka populaarse battle royale mängulaadi lisamine.

„Battlefield 2042“ ootuses toimunud elavnemine neljanda osa mitmikmängus annab aga mõista, et arendajad-väljaandjad on pannud rõhku valedele elementidele. Seni nähtu põhjal tundub „2042“ olevat mäng, mida seeria fännid on pikalt oodanud.

Kas see ka tõele vastab, selgub käesoleva aasta 22. oktoobril.