Jalgpall

Pahandus Eesti kõrgliigas: Tuleviku võit Vapruse üle tühistati! Viljandi klubi juhtkond: meile esmakordne eksimus, aga ka kohtunik ei märganud viga (5)

LISA KOMMENTAAR

juga23. juuni 2021, 01:50
Võtame kasvõi antud foto. Ikka päris tume on see pilt. Milleks vedada siia Ghaanast tüüpe, kelle tase on pigem Esiliiga B? Laskem siis enda noortel mütata, sellised `"leegionärid" ei tekita isegi konkurentsi ega aita kuidagi kaasa kohalike poiste arengule. See ainult puhas migratsioonipump jälle.
Marila22. juuni 2021, 20:34
Kogu tulemus on rajatud mustanahalistele, mitte Eesti poistele. Võimaluse peaks andma meie poistele.
P. K23. juuni 2021, 15:18
Meil on niikuinii KTM süsteem millega on garanteeritud meie mängijatele kohad platsil, pigem et oma mängijad ka peaks pingutama võiks selle KTM kohustuse võistkondadelt ära kaotada.
Viljandlane22. juuni 2021, 17:37
Uskumatu!Sellises troopilises mängus nähtud vaev nulliti lihtsalt ära kellegi tegemata tööpärast!?Üleüldse on üpris arusaamatu,mis meie klubis viimased pool aastat sünnib?Kohalikke poisse jääb järjest vähemaks ja kogu süsteem on orienteeritud liigas püsimisele?Arvan,et see ei ole pikemas perspektiivis jätkusuutlik käitumine ja olgu või esiliiga aga vähemalt omadega,lisaks mõned head täiendused.Muidu oleme varsti Paide nr.2,millisest satsist ma üldse midagi ei arva!
Marila22. juuni 2021, 20:37
Paide pole Eesti vaid Aafrika punt