Martin Müürsepp.

Foto: Tiit Tamme
Korvpall
1. juuli 2021, 18:45

Treenerite virvarr: Varrak TalTechi etteotsa, Müürsepp asub Rakvere Tarva peatreeneriks (2)

Eesti korvpallis tehti täna mitu teadaannet, mis puudutasid peatreenereid.

Esmalt teatas TalTechi klubi, et nende esindustiimi uueks peatreeneriks saab aastaid Kalev/Cramot juhendanud ja ka välismaal töötanud Alar Varrak. „Meeskonna komplekteerimine on alanud ning meil on hea meel teada anda, et peatreenerina asub meeskonda juhendama Alar Varrak. Aastaid Eesti korvpalli esiklubi BC Kalev/Cramoga seotud olnud Alar ütles, et ootab väga uut väljakutset ja hooaega. Peatreeneri rollis oli ta viimati aastal 2019, kui juhendas Venemaal esiliiga klubi Jekaterinburgi Urali,“ vahendas TalTechi klubi Facebooki leht.

Lisaks andis oma uuest pealootsist teada Rakvere Tarvas, kelle etteotsa asub ainus NBA-kogemusega eestlane Martin Müürsepp. „Ettepanek tuli alguses ootamatult, kui selline mõte Tarva poolt välja käidi,“ lausus värske peatreener. Tema sõnul oli kaalumisel teinegi pakkumine, aga lõpuks leidis ta rakendust tiimis, millega tegi tegusid aastate eest koduses korvpalliliigas.

„Kindlasti tahaksin tõestada, et Rakvere klubiga on võimalik suuri asju teha,“ tähendas Müürsepp. „Mul on väga positiivsed mälestused Rakverest ja selle pealt ei olnud väga raske seda otsust teha. Tean siinset kogukonda päris lähedalt ja olen sellega seotust tundnud. Kui nüüd lõpuks saab koroona seljatatud, saame ka rahva saali. Ootan huviga.“