Bobby Portis tõi Milwaukeele 22 punkti.

Foto: AP/Scanpix
Korvpall
2. juuli 2021, 11:12

VIDEO | Milwaukee alistas Atlanta, finaalist lahutab üks võit

Korvpalliliiga NBA idakonverentsi finaali kuuendas matšis alistas Milwaukee Bucks eile koduväljakul tulemusega 123 : 112 Atlanta Hawksi ning juhib nüüd seeriat mängudega 3 : 2.

Võõrustajad tegid suure vahe sisse esimese veerandajaga, mis võideti 36 : 22. Poolajapausiks oli nende edu kärisenud üheksale silmale, ent lõpuks võeti siiski võrdlemisi kindel võit, mängu juhiti algusest lõpuni.

Võitjate tulemuslikem oli 18 väljakul teele saadetud viskest 14 tabanud Brook Lopez, kes tõi lõpuks 33 punkti ja lisas seitse lauapalli. Khris Middletoni kontole kogunes 26 silma, 13 lauapalli ja kaheksa tulemuslikku söötu, Jrue Holiday viskas 25 punkti ja jagas 13 resultatiivset söötu. Atlanta parim oli 28 silmaga Bogdan Bogdanovic.

Kummagi tiimi eest ei teinud kaasa nende suurim staar — vigastusega on väljas nii Milwaukee ääremängija Giannis Antetokounmpo, kes on valitud kahel korral liiga väärtuslikemaks mängijaks (MVP), kui ka Atlanta mängujuht Trae Young.

Seeria kuues mäng algab Eesti aja järgi pühapäeva hommikul kell 3.30 Atlantas. Läänekonverentsi finaalis oli Phoenix Suns mängudega 4 : 2 parem Los Angeles Clippersist. Viimane matš võideti skooriga 130 : 103.