Cristiano Ronaldo.

Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
4. juuli 2021, 23:16

Cristiano Ronaldo kavatseb Juventuses jätkata (2)

Cristiano Ronaldo, kelle puhul spekuleeriti, et ta võib Torino Juventusest lahkuda, kavatseb Daily Maili andmetel Itaalia klubis siiski jätkata.

Portugallase praegune leping lõppeb järgmisel suvel, ent väidetavalt töötab tema agent Jorge Mendes selle nimel, et nii mängija kui ka meeskond uue kontrahti suhtes kokkuleppele jõuaksid.

Juventus võis kevadel lõppenud klubihooaega lugeda ebaõnnestunuks. Kuigi Itaalia karikas suudeti võita, siis meistrite liigas pudeneti konkurentist juba kaheksandikfinaali järel ning kohalikus meistriliigas piirduti neljanda kohaga. Pärast viimast mängu anti koheselt kinga peatreener Andrea Pirlole ning tema asemele toodi Massimilliano Allegri, kes juhendas sama tiimi ka aastatel 2014 — 2019.

36aastane Ronaldo oli lõppenud hooajal resultatiivne. Ta lõi 44 mänguga 36 väravat ning oli meistriliigas 29 tabamusega suurim skooritegija. Jalgpalli EMil jõudis ta koos Portugaliga kaheksandikfinaali, kus kaotati Belgiale. Finaalturniiril jäi tema arvele nelja mänguga viis kolli ja üks väravasööt.