Sisuturundus
5. juuli 2021, 13:16

Ehmunud Mallukas: appi, mis nüüd siis saab?

„Nii, kellel veel on selline tunne, et juba teist õhtut ei ole muhvigi teha,“ ahastas Mallukas esmaspäeva pealelõunal sotsiaalmeedias, kui oli ehmatusega avastanud, et juba teist päeva ei toimu jalgpalli EMil ühtegi mängu. „Ma nagu päriselt ei tea, mis siis järgmine nädal veel saama hakkab, kui jalka lõplikult läbi on?“ 

Suur fenixjalka.ee ennustusvõitlus Ott Järvela vastu on viimasel nädalal läinud üle kivide ja kändude. „Eks ma võtsin ka veidi suuremaid riske, et Otile ära teha, aga paraku on favoriidid enamjaolt vastu pidanud,” on Mallukas hetkeks morn, sest pärast alagrupiturniire oli seis viigis, kuid enne poolfinaale on Järvela juba 2 punktiga ette rebinud. 

„Aga Šveits oli Prantsusmaa vastu tubli ja Taani tegi tšehhidele tuule alla. Nii püsib elus ka minu väike lootus Otil nina kreemiseks teha,” säilitab Mallukas poolfinaalide eel optimismi. Ka vutiekspert Järvela tunnustab Malluka head vaistu ja möönab, et fenixjalka.ee ennustuslahing on kujunenud oodatust raskemaks. „Šveitsi võidu pihtapanek Prantsusmaa vastu on senise EMi parim ennustus. Õnneks Itaalia ikka Austria vastu napilt pääses, muidu oleks mu seis päris täbar,” kommenteerib seisu Ott Järvela.

Kreemijutt aga on päris tõsine, sest Järvela peaks omavahelise kihlveo kaotuse korral Malluka asendajana võtma ette just ilutoodete testimise ja arvustamise. „Praegu olen küll karjäärivahetusele lähemal mina, aga viimased otsustavad mängud on veel ees,” kommenteerib Mallukas, kes allajäämisel on lubanud Järvela eest ühe korraliku jalgpallireportaaži valmis kirjutada.

„Ma olen algusest peale panustanud Hispaania võidule ja just nende kuumade poiste võimuses on mind ka ennustuslahingus võidule viia,„ räägib Mallukas ja rõhutab, et ühes arvestuses on ta konkurendist juba edukam olnud. „Ott Järvela ennustas enne EMi, et võidab Prantsusmaa. Seda enam juhtuda ei saa, aga minu lemmikud on endiselt konkurentsis!“

Malluka ja Ott Järvela vahelist ennustusduelli jälgida ja võita lahedaid auhindu, kaasa arvatud reisi EMi võitjariiki, saab siit.