Ragnar Klavan.

Foto: Albert Kerstna / Paide linnameeskond
Jalgpall
5. juuli 2021, 21:30

VIDEO | Ragnar Klavan tegi Paidega esimese treeningu

Eelmisel esmaspäeval Paide linnameeskonnaga 1,5 aasta pikkuse lepingu sõlminud pikaaegne Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan osales täna esimest korda tiimi treeningul.

Paide teeb neljapäeval algust eurohooajaga, Pärnus kohtutakse UEFA Euroopa konverentsi liiga esimese eelringi avamatšis Poola klubi Wroclawi Slaskiga.

„Emotsioon on väga hea. Ega kerge ei ole — puhkus just lõppes. Vorm vaikselt tuleb ja loodame, et neljapäevaks olen valmis,“ sõnas Klavan treeningu järel.

Paide peatreeneril Vjatšeslav Zahovaikol oli uue täienduse üle väga hea meel. Ta kinnitas, et aastate jooksul ka Hollandi, Saksamaa, Inglismaa ja Itaalia kõrgliigades mänginud keskkaitsja on suurepärasel tasemel ka pärast viienädalast puhkust.

„Tunne läheb järjest kindlamaks. Tore, et ta on meie võistkonnas ja esimese päeva emotsioon on ikkagi väga kõrge. Ta on kohe töörütmis sees ja sellise mängijaga on lust tööd teha. Teades tema kvaliteeti, siis kindlasti saame tema arvelt panna juurde kindlust kaitsefaasis. Palliga mängus on ta kvaliteet lihtsalt niivõrd rahusvaheline — pärast viienädalast puhkust on see muljetavaldav,“ kiitis Zahovaiko uut täiendust Klavaniit.