Jalgpall

Taani ründaja: sellise kaotusega on keeruline leppida. Wenger ja Mourinho: see polnud penalti (6)

LISA KOMMENTAAR

Andres8. juuli 2021, 12:08
Huvitav, miks inglaste vähesedki suured võidud kuidagi halva maigu alati jätavad? 68 MM Finaal? Eilne mäng. No ei olnud ilus.
Lauri8. juuli 2021, 11:25
Lisaks kohtuniku ja VARi kummalisele otsusele oli sportlikust seisukohast kõige ebaõiglasem isegi see, et kui Schmeichel tõrjus Kane'i löögi ära, sai Kane kohe uuesti vabalt peale virutada. See jalgpalli reegel tuleks küll ära muuta: penalti lööjal peaks olema õigus ainult üheks pealelöögiks. See pole väravavahi suhtes üldse aus, et isegi kui ta on oma töö ära teinud, aga tõrjutud pall pealelööja poole tagasi veereb, võib see kohe uuesti värava poole lajatada, samal ajal kui väravavaht end alles maast üles ajab ja kaitsemängijad kaugel eemal. Selline olukord ei ole ju absoluutselt võrdväärne.
Juhanes8. juuli 2021, 12:12
VAR-i kasutatakse praegu valesti. Arvatakse, et kui keegi on millimeetriga suluseisus, siis tuleb see tingimata fikseerida. Samuti jälgitakse VAR-i abil detailselt väravaalas käsi ja minimaalseid rikkumisi, mis pole üldjuhul üldse penaltiväärilised, aga kuna on mõõteriist, siis fikseeritakse. Üldiselt tuleks kohtunikule anda õigus VAR-i pikalt saata. Oluline ei ole mingi üksikdetail, vaid see kuidas see paigutub tervikusse. Järgima peab seaduse vaimu, mitte seadusesõna.
maty8. juuli 2021, 11:00
Brittide poolt ära ostetud.
Juhanes8. juuli 2021, 10:33
Kohtuniku poolt tehtav sohk on alati olnud jalgpalli osa, see juhtum näitab, et nii jääb ka edaspidi. Mis saab selle vastu olla?
huviline8. juuli 2021, 10:25
Vaadanud neid kõiki mänge siis oli küllalt selliseid jõulisi-tooreid momente kus vile vaikis ja siis nüüd sellise kerge ,,nügimisega,, antakse penalt! Kas oli kohtunikul korraldus Inglismaad aidata?