M-Spordi uus Rally1 hübriidauto.

Foto: Facebook.com/MSportLtd
WRC
8. juuli 2021, 12:19

Hüvasti, Fiesta! M-Sport avaldas järgmise hooaja hübriidauto

M-Sport avaldas esimese WRC-sarja meeskonnana järgmise hooaja hübriidauto, ühtlasi teatasid nad ametlikult, et Ford Fiesta vahetatakse välja Ford Pumaga.

Esmakordselt tulevad Ford Puma hübriidmasinad võistlusrajale sellel nädalavahetusel Goodwoodi kiirusefestivalil, kus autosid roolivad Adrien Fourmaux ja Matthew Wilson.

„WRC-autode uus ajastu on WRC-sarja ajaloo üks suurimaid tehnoloogilisi edusamme. Hübriidide kasutuselevõtt tähendab, et autod on võimsamad kui kunagi varem, peegeldades samas otseselt ka tänavasõidukite jõuajameid,” ütles M-Spordi tegevdirektor Malcolm Wilson.

„Pumale üleminek on väga põnev, kuna nimega käib juba rallipärand kaasas, auto näeb välja fantastiline ja ma ei jõua ära oodata, kui näen seda 2022. aasta alguses kuulsa Monte Carlo ralli stardijoonel. Uue masina esitlemine Goodwoodis on samuti väga eriline, sest tegu on autospordi kalendri ühe ikoonilisema sündmusega. Mina ja kogu M-Sport loodame jätkata edukat koostööd Fordiga, lootes saavutada tulemusi ja hoida Fordi uuel ajastul esirinnas,“ sõnas Wilson.